Kies trekken, nieuw plaatje, vervelings geklets en dollen met Ras #WEEKVLOG

Kies trekken, nieuw plaatje, vervelings geklets en dollen met Ras #WEEKVLOG

Hey,
zoals je aan de titel al ziet, is het weer van alles wat. Mijn nieuwe plaatje was klaar, mijn kies werd getrokken, ik verveelde mij en dolde met Ras.
Tot volgende week!

21 gedachten over “Kies trekken, nieuw plaatje, vervelings geklets en dollen met Ras #WEEKVLOG

  1. Ah leuk dat het is gelukt om toch nog een afspraak te maken voor het einde van het jaar voor je laatste tattoo van het jaar. Ik begrijp dat het een verdrietige datum is maar ook juist weer ergens wel mooi om het juist dan te doen.

  2. TJa, ik ben verpleegkundige. Ik droeg al mondmaskers voor corona.
    Hier is het lastige vooral dat ik een bril draag en vroeger deed ik, als ik wist dat ik het op mijn werk moest dragen sowieso lenzen in .Maar sinds een oogonsteking gaat dat dus niet leer… Hier in het stadscentrum moet je het overal dragen. Ik zie dan niets op de fiets: levensgevaarlijk…

  3. In eerste instantie heb ik ook alle plekken met mondmasker vermeden maar ondertussen is het in Belgiê bijna overal verplicht en probeer ik er mij wat over te zetten. Hoop wel dat het snel allemaal voorbij is want duurt nu allemaal wel heel lang.

  4. Ik ga zo min mogelijk naar binnen ruimtes maar als het mondkapje ergens op moet, doe ik dit, ik heb er weinig problemen mee en al is het geen wonder middel hopelijk opent het de ogen van de mensen die nog steeds denken dat het een griepje is.

  5. Zo dat is nogal een uitschieter bij de tandarts. Ooit ook zoiets gehad. En dan hoor je boven je alleen ‘oeps! iets geraakt!’ OEPS???

  6. Fijn dat het bij de tandarts meeviel. Ik vind t momenteel ook saai. Mondkapje draag ik alleen in de winkel en ga zo min mogelijk, heb altijd t gevoel dat ik adem tekort kom. Meeste wat ik nidig heb koop ik online, ik zie dus 1x in de week iemand bij de supermarkt en de rest van de tijd is het Lizzy de poes en ik. Ga wel wandelen, maar ook alleen. Dus ja best saai op het moment. Hopelijk wordt 2021 een positiever jaar, ben alleen bang dat t nog wel even gaat duren voordat we t gaan merken. Hou je taai en fijne feestdagen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.