Kiko vervolg

Kiko vervolg

Ik heb pas nog een blogpost gemaakt over kiko en dat deze vervolgt zou worden…

Nou inderdaad hij word vervolgt en sneller dan ik dacht. Gister had ik gewoon zin om naar de stad te gaan, en ging dat ook. Samen met Rashel op de scooter en onderweg zei ik “we gaan naar de kiko voor die andere highlighter” hahaha.

En natuurljk voor de lipgloss penselen want ik eet die dingen geloof ik, zo fijn vind ik ze.

Ik kocht eerder deze highlighter en had de andere ervan ook zien liggen en ja hebben, hebben, hebben! Dus…. weer een voor de verzameling.

In mijn vorige blogpost kocht ik de de 02 en nu heb ik de nu 01. Een lichtere met minder roze erin maar ook gewoon weer mooi en veel heb je er niet van nodig. Ik was weer even lekker enthousiast en glom als een discobal weer hahah.

Deze mooie gaat ik samen in combinatie met die andere gebruiken en ben weer blij met mijn uitbreiding 😀

Ook kocht ik dus 2 lipgloss penselen erbij, eentje als back up en de andere in een andere kleur die ik nog niet had. Uiteraard weer een nude kleur.

Ik kan wel weer zeggen dat dit mijn laatste aankoop voorlopig is maar dan weten jullie net zo goed als ik dat ik lieg dat ik barst :D.

7 gedachten over “Kiko vervolg

  1. O balen dat ie uitverkocht was. Online was ie er sowieso niet meer. Ben toen naar Utrecht gegaan. Hopelijk snel weer.

  2. De forever young highlighter van Lush (zit in een potje) die mot je echt hebben. Echt geweldig.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.