Kind is at home!!

Kind is at home!!

Yesss!! Niomi is weer thuis!! Thuis onder mama haar vleugels :D. In de vlog van morgen kunnen jullie zien hoe wij haar gingen ophalen maar voor nu doen wij het even met de foto’s.

Ze zou om 12.00 landen en bij gang 3 eruit komen. Uit eindelijk landen ze om 12.05.

Wij waren thuis vroeg opgestaan, beetje opgeruimd, broodjes gehaald en toen op naar Amsterdam!

Onderweg had Roontjuh er zin in en ging volluit met zijn gabber muziek moaahha, hou op met me hoor!! Ben een gabbertje geweest maar smorgens…als ik al hyper ben….neuhh doe dan maar niet 😉

Aangekomen op schiphol!

Roon en Ras moesten natuurlijk weer een starbucks halen, en ik hield het wel bij een flesje water want ik weet dat starbucks en ik niet lekker gaan en op een druk vliegveld zit je niet zo even 123 op een wc!

En dan is het wachten, wachten en nog eens wachten…Ras en ik zijn even een paar winkeltjes ingedoken zoals de hema en de kiko maar niks gekocht.

En toen eindelijk zagen wij ze lopen door de ramen heen….

Hebbes!! Mijn kind is weer bij moeders!! Love it!

We hebben heerlijk geknuffeld en ze had ons allemaal lekker verwent maar daar komt een apparte blogpost over en ze zal zelf ook een blogpost maken over haar vakantie!!

Vind het super dat ze het zo naar haar zin heeft gehad maar ben ook weer super blij dat ze thuis is en ik weer achter haar aan kan gillen dat ze haar zooi op moet ruimen hhaha.

Morgen in de vlog zoals ik al zei zien jullie meer van het ophalen van niomi! Ennnn Niomi neemt deze week min of meer de vlog over!! Dat had ze beloofd, zodra ze terug zou zijn zou ze een week het vloggen over nemen na school natuurlijk!

 

6 gedachten over “Kind is at home!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.