Kip ala toscane

Kip ala toscane

Gister heb ik me dan toch eindelijk een keer gewaagd aan de kip ala toscane van Bertolli. Had hem hier en daar wel voorbij zien komen maar ik en pakkies gaan niet zo lekker samen haha. Maar goed terwijl de rest van de smoelen hier al vertrok toen ik zei en liet zien besloot ik het maar gewoon voor mezelf te maken en de rest at wat anders. Ik ging aan de slag, kippie snijden en daar hoefde je niks mee te doen maar ik heb er toch wat kruiden over gedaan want kale kip moet ik niet, smaakloos bah haha, dus beetje basilico azijn en teentje knoflook en wat italiaanse kruiden en lekker even laten marineren.Toen aan de slag met het pak zelf, het is rete simpel te maken en ik kon dus vrij snel eten.
kipalatoscane
en….het smaakte ook nog haha!! Rashel en Niomi hebben het ook geproeft maar niomi gaf al gelijk aan dit niet als avondeten te willen krijgen, Rashel vond het ook wel lekker maar zo aan haar smoeltje te zien doe ik haar geen plezier hiermee 😉 en ja roon….die vond het pittig, dat zal wel komen door de cayennepeper die ik door de kip gedaan had hihih, maar hij vond het verder wel te doen dus wie weet maak ik het nog wel een keer  😉

Zag nog meer pakken van bertolli staan in de schappen en er stond wel het een en ander tussen dus als ze hier een keer iets willen eten waar ik geen trek ik heb maak ik wel een “pakkie”

9 gedachten over “Kip ala toscane

  1. heb een nare ervaring met kip en pasta maar het ziet er wel heerlijk uit, gaat het toch maar eens proberen rachel 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.