Klaar voor de vakantie!!

Klaar voor de vakantie!!

Hey!

Zo dat is even een tijdje geleden dat ik een artikel online heb gezet! Shame on me. Maar er is een hoop gebeurd waar ik verder niet op in ga ;). Kan wel vertellen dat ik gestopt ben met voetbal, ja super klote, i know maar ik word nog steeds behandeld door een fysio en loop dag en nacht met een brace voor mijn enkel blessure. Dus ja voetbal is gewoon even einde discussie :(.

Maar op school gaat het super, met mijn vriend Jan gaat het super en thuis gaat ook alles lekker op rolletjes dus ik ben een happy puber πŸ˜€

En nog meer gaaf nieuws want ik ga op vakantie!!! Ik ga lekker een week naar Turkijke en ik heb er zin in! Hoe gaaf is dat!! En ik heb daar super veel zin in! Maarja moet er natuurlijk wel op gekleed zijn hihi. Dus ging ik met Jan en mijn schoon mams naar de primark en kreeg daar een leuk pakje en een gave bikini maar ik ga niet in bikini op foto dus daar maakte ik een foto los van.

Het is een zwart zomers pakje (je had hem ook in het wit) met frummels eraan, ja uh frummels, ik weet niet hoe je die dingen noemt….kwastjes? Ja ook goed πŸ˜‰

De bikini is zwart met wit, beetje marmer achtig en ik vind hem helemaal leuk!!

Ik ben natuurlijk nog niet klaar en ga nog even met mijn papa en mama shoppen en dan laat ik het jullie natuurlijk weer even zien!

Wat vinden jullie van setjes?

Zijn jullie wel eens in Turkije geweest en hoe vonden jullie dat?

Het is voor mij allemaal super nieuw en ik heb ook nog nooit gevlogen dus super spannend πŸ˜€

6 gedachten over “Klaar voor de vakantie!!

  1. Wat een leuke dingen heb je gehaald! Gave bikini ook! Hou er wel van πŸ™‚

    Spannend hoor! Ik heb vroeger wel veel gevlogen naar AustraliΓ« met mijn moeder, maar sinds ik claustrofobie heb heb ik dus ook vliegangst.

    Heel veel plezier straks in turkije! Nog nooit geweest maar hoor veel goede verhalen!

  2. Leuk dat je op vakantie gaat zeg!! WoW en dan ook nog voor de eerste keer vliegen. Ik ben er twee keer geweest en het was heerlijk. Wel super heet in het hoogseizoen. Ga je met vriendinnen?

  3. Wat leuk! Staat je goed! Ik ben twee keer naar Turkije geweest en heb enorm genoten. Ik heb daar ook met dolfijnen gezwommen (nabij Bodrum). Dat was super gaaf! Je gaat je vast en zeker vermaken!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.