Kleding style switch

Kleding style switch

Ik word ouder en …kuch…wijzer dus tijd voor een kleding style switch.

Iedereen heeft dat denk ik wel, je draagt jaren dezelfde style en ineens ben je het gewoon zat en wil je wat anders.

Nou in die fase zit ik denk ik nu want ik ga heel mijn kast om gooien, en mij anders kleden. Ik haal veel inspiratie en ideetjes van pinterest en instagram af. En dan is het shoppen geblazen!

Ik ben nu helemaal wel van blazers. Korte en lange, maakt mij niet uit. En je kan ze overal op dragen, zowel op een rokje, of een jeans. Met of zonder sneakers, al zal je mij niet zo snel op hakken zien, maar een paar sleehakken vind ik ook prima erbij. Ik ging naar de Haagse markt en kocht daar deze blazer.

Het is mijn tweede blazer. Ik had er een paar maanden geleden eentje gekocht via Shein, maar man wat een huil kwaliteit was dat zeg, dus die hangt nu in de kast voor jan met de korte achternaam.

Deze zwarte blazer ben ik wel heel blij mee. Goede kwaliteit stof, niet te dun dus mooi voor deze herfst.
Hij kosten 30 euro, en dat vind ik niet duur. Je hebt ze natuurlijk goedkoper, maar dan heb je ook veel minder kwaliteit. En je hebt ze natuurlijk veel duurder, maar voor nu om te beginnen, houd ik het lekker rond deze prijzen.

Hij is lekker lang, dus valt over mijn kont heen. Met een blauwe of grijze jeans of zelfs een zwarte staat hij leuk! Een leuk shirtje of blousje eronder en je bent netjes aangekleed.

Dragen jullie een blazer?

Ik ga mijn kledingkast dus uitbreiden met nog meer blazers en wat leuke blousjes!

21 gedachten over “Kleding style switch

  1. Wat staat hij je goed meis!!!

    Ik ben zelf ook echt een blazer type 😀 Heb er nog veel te weinig hihi.. Maar eens gaan kijken voor nog wat aanvullingen 😀

  2. Yup, ik heb er best veel eigenlijk. Nu ben ik al begonnen met werken (op een kantoor) toen ik twintig was en ook nog eens in de modewereld dus toen ben ik gestart met ‘verzamelen’. Ik pas alles nog, alleen de gedateerde modellen heb ik weg gegeven. Toevallig ben ik juist minder blazers / colberts / jasjes gaan dragen en heb ik mij op de jurkjes gestort 🙂 Zo heeft iedereen wat, hahaha.

  3. Hij staat je goed en hopen dat deze van goede kwaliteit is, want wat is dt altijd jammer als kleding eigenlijk tegenvalt qua kwaliteit. Ik heb zelf geen blader, maar zoek er nog steeds een. Een blazer kan namelijk altijd.

  4. Ja ik hou ervan! Het geeft je net dat beetje extra. Staat eigenlijk altijd netjes. Vind deze ook heel tof

  5. Een blazer in je kleding kast is een must want je kan er zo leuk mee combineren. En erg leuk deze lang blazer!

  6. Staat je mooi! Inderdaad is er heeeel veel verschil in kwaliteit.. ik draag af en toe een blazer! Ik vind het leuk met een T-shirt er onder maar ook met een wat netter blousje als het nodig is! Ideaal! Ik vind blazers met 3/4 mouwen ook erg fijn trouwens. Ik heb het al gauw warm dus is voor mij warm genoeg en je kan nog goed je horloge en armbanden etc laten zien!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.