Kleding style switch

| 21 reacties

Ik word ouder en …kuch…wijzer dus tijd voor een kleding style switch.

Iedereen heeft dat denk ik wel, je draagt jaren dezelfde style en ineens ben je het gewoon zat en wil je wat anders.

Nou in die fase zit ik denk ik nu want ik ga heel mijn kast om gooien, en mij anders kleden. Ik haal veel inspiratie en ideetjes van pinterest en instagram af. En dan is het shoppen geblazen!

Ik ben nu helemaal wel van blazers. Korte en lange, maakt mij niet uit. En je kan ze overal op dragen, zowel op een rokje, of een jeans. Met of zonder sneakers, al zal je mij niet zo snel op hakken zien, maar een paar sleehakken vind ik ook prima erbij. Ik ging naar de Haagse markt en kocht daar deze blazer.

Het is mijn tweede blazer. Ik had er een paar maanden geleden eentje gekocht via Shein, maar man wat een huil kwaliteit was dat zeg, dus die hangt nu in de kast voor jan met de korte achternaam.

Deze zwarte blazer ben ik wel heel blij mee. Goede kwaliteit stof, niet te dun dus mooi voor deze herfst.
Hij kosten 30 euro, en dat vind ik niet duur. Je hebt ze natuurlijk goedkoper, maar dan heb je ook veel minder kwaliteit. En je hebt ze natuurlijk veel duurder, maar voor nu om te beginnen, houd ik het lekker rond deze prijzen.

Hij is lekker lang, dus valt over mijn kont heen. Met een blauwe of grijze jeans of zelfs een zwarte staat hij leuk! Een leuk shirtje of blousje eronder en je bent netjes aangekleed.

Dragen jullie een blazer?

Ik ga mijn kledingkast dus uitbreiden met nog meer blazers en wat leuke blousjes!

reactie's

reactie's

Auteur: Niomi (dochter)

Dochter van Rachel en Ronald

21 reacties

 1. staat je echt super leuk. ik heb nu vaak vestjes aan, lekker warm

 2. Wat staat hij je goed meis!!!

  Ik ben zelf ook echt een blazer type 😀 Heb er nog veel te weinig hihi.. Maar eens gaan kijken voor nog wat aanvullingen 😀

 3. Blazers zijn altijd handig en passen op alles.
  Leuk artikel overigens

 4. Staat je heel leuk! Het is iets wat ik zelf ook zou dragen.

 5. Wat een leuke style. Ik ben gek op dit soort outifts.

 6. Ik vind je outfit echt hartstikke leuk! dit zou ik ook kunnen dragen. Ik draag met regelmaat mijn zwarte blazer

 7. Ik draag eigenlijk nooit een blazer, maar hij staat jou heel goed! Je tasje is trouwens ook fantastisch!

 8. Yup, ik heb er best veel eigenlijk. Nu ben ik al begonnen met werken (op een kantoor) toen ik twintig was en ook nog eens in de modewereld dus toen ben ik gestart met ‘verzamelen’. Ik pas alles nog, alleen de gedateerde modellen heb ik weg gegeven. Toevallig ben ik juist minder blazers / colberts / jasjes gaan dragen en heb ik mij op de jurkjes gestort 🙂 Zo heeft iedereen wat, hahaha.

 9. Hij staat je goed en hopen dat deze van goede kwaliteit is, want wat is dt altijd jammer als kleding eigenlijk tegenvalt qua kwaliteit. Ik heb zelf geen blader, maar zoek er nog steeds een. Een blazer kan namelijk altijd.

 10. Ik draag wel blazers, maar op bepaalde momenten: een studiedag, een voordracht…

  Deze lange met die knopen is super mooi!

 11. Ja ik hou ervan! Het geeft je net dat beetje extra. Staat eigenlijk altijd netjes. Vind deze ook heel tof

 12. Een blazer in je kleding kast is een must want je kan er zo leuk mee combineren. En erg leuk deze lang blazer!

 13. Ik vind de blazer en je tasje echt superleuk! En begrijp goed wat je bedoelt haha.

 14. Jaa, ben supergrote fan van blazers! Stijlvol en elegant, zo hoort het!

 15. Staat je mooi! Inderdaad is er heeeel veel verschil in kwaliteit.. ik draag af en toe een blazer! Ik vind het leuk met een T-shirt er onder maar ook met een wat netter blousje als het nodig is! Ideaal! Ik vind blazers met 3/4 mouwen ook erg fijn trouwens. Ik heb het al gauw warm dus is voor mij warm genoeg en je kan nog goed je horloge en armbanden etc laten zien!

 16. Wat een ontzettend mooie blazer en hij staat je prachtig!

 17. Hij staat je heel leuk! En het mooie van dit soort jasjes is dat je ze prima kunt combineren. Zowel in de winter als in de zomer.

 18. Hij staat je goed. Balen dat die van Shein van zo’n slechte kwaliteit was. Zelf draag ik eigenlijk alleen vestjes.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: