Kledingkast drama en gewoon een kutvlog… #VLOG

Kledingkast drama en gewoon een kutvlog… #VLOG

Hoiiii!!

Het is weer woensdag dus vlog dag. Maar kort, en gewoon kut maar ik heb het zo druk, niet te doen, slecht verhaal bla bla blaaaaa. We zijn wel even lekker naar de primarkt geweest en zelfs daar waren we zo doorheen haha, was niet veel en ja hadden nog andere dingen te doen. En ik moet echt….echt mijn kast uit gaan mesten en gaan opruimen want dat is elke ochtend een hartaanval lol.

Maar goed ik heb er wat van proberen te maken ;). Kijken jullie weer gezellig mee!

3 gedachten over “Kledingkast drama en gewoon een kutvlog… #VLOG

  1. Ik vind een korte vlog vaak wel lekker als ’tussendoortje’ om te kijken. En ze zijn natuurlijk ook lekker up to date. Maar ik zou vooral doen wat je zelf het prettigst vindt 🙂

  2. hahaha ik ken het de Primark kan ik ook nooit verlaten zonder er iets te kopen te’ erg gewoon haha. je hebt echt leuke items gescoord. vind je bed overtrek ook super leuk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.