Alles voor je thuiskantoor

Alles voor je thuiskantoor

Alles voor je thuiskantoor
Ik heb niet echt een bureau thuis, nee wij hebben een hoekje gemaakt waar ik achter mijn iMac kan zitten. Echt veel ruimte voor spulletjes daarom heen heb ik niet en dat vind ik nog wel eens jammer. We hebben er wel een extra plankje onder gemaakt zodat ik daar wat boekjes en plakbandhouder ect. kan plaatsen. Maar wat extra gezelligheid in en rondom mijn hoekje is natuurlijk nooit verkeerd. In de webshop van Zalando hebben ze van alles leuks voor in je interieur en op en rondom je bureau.
Tijdens mijn gesnuffel op de site van Zalando kwam ik bijvoorbeeld dit multi functionele ding tegen, een mini totem zoals ze hem noemen. Een opslagbakje voor kleinigheden, Plakbandroller, Pennenhouder, USB-Dock, Klok. Super handig dacht ik zo en zeker de usb dock want ik heb aardig wat dingen af en toe aan mijn toetsenbord hangen (waar ook usb in zit) en kom nog wel eens een uitgang tekort.

Ik zeg heel handig en hij gaat op mijn lijstje voor shopping!
Natuurlijk was dit niet het enige wat ik zo tegenkwam in de webshop van Zalando. Ze hebben hier ook handige opbergboxen (voor onder meer tijdschriften of administratie) en – waar ik ook heel hebberig van wordt – mooie notitieboekjes. De één is nog mooier en origineler dan de ander.

Ook helemaal leuk: de desk bunny. Deze grote roze vriend is naast supercute ook een schaar (de oortjes), een magneet (de wortel) en opbergplek voor paperclips (ook de wortel). Maar €17,95 en erg leuk om cadeau te doen (aan jezelf of iemand anders). Daarnaast hebben ze in de webshop ook leuke items voor de kids, waaronder van het merk Hello Kitty. Kortom: mijn shopping lijstje is weer goed gevuld!

Tips voor een opgeruimd bureau
Als je net als ik weinig ruimte hebt, dan is een clean desk policy wel zo handig. Ik geef je graag drie tips voor een net en opgeruimd bureau:

1. Een goede regel om het netjes te houden is alles wat je langer dan zes maanden niet hebt gebruikt, weg te gooien. Dit werkt ook goed voor bijvoorbeeld je kledingkast.
2. Zorg voor een vaste plek voor alles. Dit maakt opruimen een stuk gemakkelijker en sneller; je weet immers precies waar je alles hoort te liggen.
3. Zorg voor mooie opbergboxen, stevige mappen of andere items waar je je spullen in kunt opbergen. Resultaat: alles netjes en georganiseerd bij elkaar en bovendien uit het zicht.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.