16 gedachten over “Kletsen en piercing update en afscheid nemen #WEEKVLOG

  1. nou, natuurlijk blijft dat allemaal in je hoofd rondspoken, dat is niet leuk, maar wel logisch…beter nu dan dat je alles wegstopt hoor!

  2. afscheid nemen is zo moeilijk,zo pijnlijk en het duurt zo lang voor je aan het afscheid gewend bent…sterkte

  3. Wat een heftige week weer Rachel en logisch toch dat het afscheid door je hoofd blijft gaan. Leuk al die piercing, ik heb zelf twee boven in mijn oor, vind ik al heel wild haha. Maar dat is niks vergeleken bij jullie 🙂

  4. Brrrrr ik heb een tongpiercing en navelpiercing gehad. Ik vond het zoooooo veel pijnlijker dan een tatoeage laten zetten (wat ik dan wel weer een heerlijk gevoel vindt). Hopelijk geneest het snel ❤️

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.