Kletsen, scheveningen en holte onsteking 9.0 #VIDEO

Kletsen, scheveningen en holte onsteking 9.0 #VIDEO

Zoals de titel al zegt, Kletsen, scheveningen en holte onsteking 9.0. Het complete plaatje van deze video weer.
Elke week hoop ik weer op een normale vlog, maar het komt er niet uit of niet van. Maar goed aankomende dagen ga ik er gas op zetten!!

Tot volgende week!

15 gedachten over “Kletsen, scheveningen en holte onsteking 9.0 #VIDEO

 1. Het is een frustrerende tijd en niks gaat zoals je wil dat het gaat. #komtwelgoed 😉 Hoe gaat het nu met je ontsteking? Al wat minder?

 2. Heel frustrerend als dingen niet gaan zoals het moet. Helaas hebben we daar nu elke dag mee te maken, dus idd niet zo streng zijn en laat het gaan. Alles wat je doet is goed.

 3. Beterschap maar weer, ik duim voor beter weer, zal iedereen volgens mij stukken van opknappen. En ja, super&%& voor de jeugd. Ze hebben er hier ook steeds meer last van 🙁

 4. Wat vervelend die ontsteking! Hoop dat je je snel weer beter voelt. En bij mij lukt het soms ook ff niet met blogs.. de ene keer schrijf ik lekker door en de andere keer lukt het niet. Komt wel weer!

 5. Je bent echt niet de enige hoor, die het gewoon spuugzat is. Gelukkig komt de lente eraan en gaan we dit weekend al richting de 15 graden. In de jas in de zon, ik verheug me er nu al op. Hou je taai en sterkte met de ontsteking.

 6. Ah wat ben je streng voor jezelf. Ik snap best dat corona je bijv minder doet of druk met andere dingen bent. Sterkte met holte ontsteking

 7. het is soms heel moeilijk om de moed erin te houden enje gedachten kan je ook niet dwingen…maar het is wel beter voor jezelf om af en toe te zeggen: dit rock ik gewoon

 8. He get Rachel het gaat ook nog steeds niet lekker he, dit weer doet natuurlijk ook niet goed en dat vele binnen zitten ook niet. Hopen dat het lente weer je een beetje goed gaat doen en dat vloggen komt vanzelf wel weer. Dit kijkje in je leven is ook prima en zo herkenbaar van de kids weer naar school. De jongste gaat weer en de oudste is thuis, ik hoop dat hij ook snel weer naar school ag, puur voor hem, want eigenlijk gaat het zo thuis erg goed. Maar hij moet echt leeftijdsgenoten spreken. Sterkte Rachel en hopelijk knap je snel weer op,

  1. nee Lodi je hebt gelijk en ik word het…nee ben het zo beu!!En echt he die jongelui moet gewoon onder elkaar kunnen zijn, niet alleen gezellig voor ze maar ook zeker goed voor hun ontwikkeling. ze kunnen het nog zo goed doen online les bla bla maar dat social life.. ocht zo zo belangrijk!

   En dank je wel weer Lodi!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.