Kleuren!

Kleuren!

Hey!! Ik denk ik ga weer een blogpost maken voor jullie want het is al weer even een tijdje geleden geloof ik. Ik heb het druk met school en vrienden en ja dan schiet het bloggen er nog wel eens in. Maar ik heb natuurlijk ook leuke dingen gedaan. Dat mijn gekte rondom boekjes en pennen en potloden niet vergaan is ook ben ik ondertussen elke dag aan het kleuren geslagen.

Ik kan met kleuren echt lekker mijn “ei” kwijt om het zo maar te zeggen en alle drukte en ja ook stress op mijn leeftijd even vergeten. Ik kan uren, ja echt uren achter elkaar kleuren en soms moet mijn moeder mij erop wijzen dat ik echt naar bed toe moet hahaha. Ik vind het gewoon heerlijk om te doen. Ik had een kleurplatenboek gekocht en kleur de platen in met potlood. Met stift zou het ook kunnen maar ik vind het met potloden toch net even iets mooier overkomen eerlijk gezegd.

En met stiften vind ik het altijd zo “hard” overkomen.

Ik heb dus al een hele verzameling bij elkaar gekleurd en daar lekker mijn muur mee behangen hahah, love it. Ik heb ook een hele boel kleurplaten in een map gebundeld en zo zal ik einde van het jaar wel een hele verzameling hebben waar je u tegen zegd.

Met de handlettering lig ik een beetje stil op dit moment. Vind het toch wel lastig en kan daar niet echt mijn rust in vinden dus dat staat even op een laag pitje maar ga dat zeker wel weer oppakken want we geven natuurlijk niet zomaar op en ik weet dat je dingen moet leren. Alleen ik ben een type, als iets niet gelijk gaat ik er ook geen zin meer in heb hhhaha herkennen jullie dat?

Kleuren jullie ook?

Ik weet dat er een hoop volwassenen zijn die ook kleuren dus laat me maar weten of je ook gek bent op kleuren 😀

2 gedachten over “Kleuren!

  1. Mooi zeg ! Ik vind kleuren af en toe ook leuk, en ben ook meer van de potloden dan van de stiften. Met potlood kun je ook nog eens kleuren mengen of licht/donker kleuren, met stift lukt dat nooit..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.