klussen en gourmetten tegelijk #VLOG

klussen en gourmetten tegelijk #VLOG

Hey!
Wij gingen gourmetten en klussen tegelijk haha, dat zijn altijd van die spontane actie’s hier. Maar het was gezellig en ik ben weer blij.
Tot woensdag!

reactie's

reactie's

9 gedachten over “klussen en gourmetten tegelijk #VLOG

  1. Wat heb je weer heerlijk gekookt en wat een pijnlijke wond op je handpalm! Doe er maar voorzichtig mee, maar dat gaat een beetje moeilijk, want je hand gebruik je onbewust heel vaak. Altijd gezellig gourmetten. Fijne week!

  2. heerlijk van die spontane avonden en wat heerlijk gourmetten, wij gaan dat met de kerst ook doen. En leuk zo de schoenenkast.

    1. dank je wel! en ja wij met de kerst ook weer aan de gourmett haha en ja met die schoenenkast ben ik echt heel blij!!

  3. Wat leuk, zo gourmetten. Het zag er alvast heel gezellig uit. En ik ben jaloers op je schoenenkast, ik zeg al maanden tegen mijn man dat we er één moeten gaan halen, maar het komt er nooit van. Toch maar eens inplannen :p

  4. Leuke vlog weer! Ik hou echt ontzettend van gourmetten, laat het vlees maar komen!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: