Knoflookstokbrood

Knoflookstokbrood

Ohh wie is er nou niet gek op knoflook πŸ˜€ oke je gaat meuren als ik weet niet wat maar hey het is zo lekker he! Ik maak mijn eigen kruidenboter. Het is zo klaar en zoveel lekkerder dan die uit de super!

Oke maar ik ben ook gek op stokbrood met kruidboter en koop wel eens een afbakstokbrood met knoflook erin, maar zelf maken is toch lekkerder en leuk om te doen ook en zo maakte ik het vandaag voor het eerst, stom waarom niet eerder gedaan!!
Dat gaan we dus vaker doen πŸ˜€

Het is snel en simpel in ieder geval.

Nodig:
Een afbakstokbrood
Kruidenboter zelf gemaakt of een pakje uit de super wat jij wil
een mes en een oven.

Het afbakstokbrood snijd je een beetje in en dan vul je de inkepingen met de knoflookboter. Ondertussen heb je de oven voorverwarmd op 220 graden, oke stokbrood erin en 9 minuten wachten en smullen maar πŸ˜€

7 gedachten over “Knoflookstokbrood

  1. Update! Heb vandaag geshopped voor de ingrediΓ«nten, heb ’t voorbereid en we hebben er met vieren van gegeten. Het was heerlijk! Je hebt geen woord gelogen over je eigen recept voor kruidenboter, het overtrof alles wat we gewend waren (uit zogenaamd gemak).

    1. war onwijs leuk om te horen πŸ˜€ ik lig doodziek op bed maar krijg gelijk trek weer hihi ik heb mijn kruideboter wat ik over had ingevroren dus als ik morgen wat kan eten weet ik het wel haha nee leuk en fijn dat je het lekker vond!!!

  2. Super dit! Ook ik ben niet zo gecharmeerd van de kant-en-klare afbakstokbroden met knoflook danwel kruidenboter erin. Je kan echt merken dat het door machines wordt gemaakt; er zit veel te veel “vulling” tussen bepaalde sneetjes, terwijl andere sneetjes haast geen smaak bevatten. Dit is de ideale oplossing, en inderdaad, zo heel veel extra werk is het niet. Mijn oven doet er behoorlijk lang over om voorverwarmd te raken, dus ik kan net zo goed die tijd benutten als voorbereidingstijd voor het stokbrood.

    Als aanvulling op je artikel zou ik je lezers graag meegeven dat het handig is om wat bakpapier onder het stokbrood te leggen. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar eventuele druppels gesmolten kruidenboter.

    Nogmaals top dit!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.