Koffie voor onder de douche?

Koffie voor onder de douche?

Onlang reviewde ik al de Mango Scrub van Organic Shop, vandaag is de Coffee & Sugar Bodyscrub aan de beurt. Lees je mee?

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik een groot fan ben van sugar scrubs. Ik test dan graag verschillende scrubs uit op basis van suiker.

Een gehypte scrub is de koffiescrub. Superleuk om te zien dat Organic Shop hier op ingesprongen is en met de Coffee & Sugar bodyscrub.

De verpakking lijkt op die van de rest van de lijn die ik laatst reviewde. Logisch, want blijft dezelfde lijn 😉 Het is ook dit keer weer een behoorlijke pot met een inhoud van 250 ml, best een beste hoeveelheid voor een pot scrub.

Qua geur ruikt ie naar een milde koffie, wanneer je hem gebruikt wordt de geur nog wat intenser (lees: een goeie sterke bak espresso), dit is iets waar je rekening mee moet houden als je niet van hele extreme geuren houdt. Maar…. echter na het douchen wordt ook deze geur heel erg subtiel. Dus dat extreme is er maar heel even.

Ideaal als je vroeg op moet en gaat douchen, believe me, je bent direct goed wakker haha

De suikerdeeltjes in deze scrub zijn ook weer aardig grof, ik persoonlijk hou hier wel van. Maar dit is echt heel persoonlijk. Gelukkig lossen ook deze heel snel op wanneer je aan het scrubben bent. Ook deze substantie van de scrub is weer wat stevig, waardoor je wel moeite moet doen om te scrubben. Dit vind ik persoonlijk niet erg, want dan weet je dat je scrubt toch? Hij laat zich ook heel erg makkelijk afspoelen, ook erg fijn vind ik.

Na het douchen en het droogdeppen van de huid (met mijn droge huid is droogwrijven geen doen) voelt mijn huid echt mega zacht aan! Kortom: de scrub heeft fantastisch werk geleverd!

Kan ik deze aanbevelen? Zeker! Hoewel ik geen mega fan ben van een sterke espresso, is ook deze scrub weer een aanrader! Hij werkt net zo goed als de mango variant uit deze lijn!

De scrub is onder andere online te koop bij de Etos!

Ken jij de Organic Shop Bodyscrub Coffee & Sugar al?

5 gedachten over “Koffie voor onder de douche?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.