Nespresso…..what else

Nespresso…..what else

Hier drinken we elke dag wel een kopje koffie. En dan heb ik niet over 4 a 5 bakken per dag, nee meestal eentje na het eten. We hebben jaren, echt jaren lang een dolce gusto apparaat gehad, en met plezier maar ik wilde toch een keer wat anders en ons dolce apparaat was aan vervanging toe. Ik heb wel eens een “bakkie” bij mijn neefje gedronken en die had een nespresso apparaat, en mensen, wat vond ik dat lekker!!! Dus na lang wikken en wegen ben ik overstag gegaan en moest ik hubby ook nog even overhalen en ben ik voor een nespresso apparaat gegaan 😀

Wij hebben er gelijk eentje genomen waar een melkopschuimer aan zit want hubby drinkt graag een latte en ik vind een latte op zijn tijd ook wel lekker.

Wat zal ik zeggen, ik ben helemaal happy :D. Het was even vogelen voor Roon om de juiste smaak te krijgen maar we hebben hem gevonden! Rashel drinkt ook gezellig een kopje koffie mee ‘savonds en die vind het hem ook heerlijk!!

Wij zijn dus happy bezitters van een lekker bakkie en een mooi apparaat. Ik drink nu de lungo maar ga toch wel even alle smaakjes af om te kijken wat er nog meer lekker is. Zag ook dat ze ice koffie hadden en die had ik voor mijn dolce ook dus ook die wil ik proberen. De caramel versie had ik ook gekocht maar die is wel heel zoet zeg!!

Waar zetten jullie je koffie mee? En als je een nespresso hebt, heb je dan nog tips voor ons?

Nu ik dit tiep zit ook heerlijk van een bakkie te genieten 😀

6 gedachten over “Nespresso…..what else

  1. Hi Rach, ik drink standaard altijd voluto of roma. Roma is weer wat sterker! Echt allebei super lekker. En bij lidl kopen we ook cupjes en dan hebben we het oranje pak Merano :-). Geniet ervan

      1. Ik vond ook alleen deze versie van Lidl lekker, maar Nespresso is en blijft het allllerlekkerst! Geniet ervan 😊

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.