Koi evenement in rijswijk

Koi evenement in rijswijk

Afgelopen zondag was er een koi evenement in rijswijk (oude darlingmarkt) en oh wat hebben we weer gesmuld 😀 van mooie koi’s tot mooie bonsai boompjes! Onze vrienden ibo en jan en annie van de haagse koiwinkel stonden er ook met een stand.
koi evenement rijswijk
bonsai

Zo gaaf om van die hele oude bonsai’s te zien! ik had nog meer foto’s maar die zijn ineens foetsie ? 🙁 jammer maar we hebben in ieder geval genoten !!

5 gedachten over “Koi evenement in rijswijk

  1. Ziet er leuk uit 🙂 en LOLL ik ben als kind nog eens bij die Darlingmarket geweest! Gekkenhuis daar toen, maar als kind vond ik het wel heel leuk.

    Ben je eens bij de Japanse Watertuin geweest in Naaldwijk? Daar hebben ze ook allemaal van dat soort boompjes en ook wel van die koi’s dacht ik. Maar tegenwoordig is het meer een restaurant geloof ik. Wel vlakbij mijn huis hihi 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.