Koken met je kids

Koken met je kids

We hebben 2 pubers in huis waarvan 1 het totaal niet boeit en de ander juist weer wel en ook veel wil leren ermee. Koken!! Om even een kort verhaaltje te vertellen….ik heb nooit leren koken!! Dit is heel raar voor sommige te lezen denk ik want ik ben nu toch wel een keukenprinsesje :D. Nee mij boeide het ook totaal niet vroeger en hubby heeft mij leren koken, de standaard dingen dan, aardappels, groenten en vlees. De rest heb ik dan toch wel weer zelf ontwikkeld.

Afijn, Rashel was eerst al helemaal into bakken van cake en taarten maar wilde meer, en dus met mama de keuken in, hoe leuk! Zo maakte ze vorige week macaroni met kip en bapi pangang kruiden en nu gingen we voor de ajam pangang met rijst.


Wij maken de ajam pangang met een pakje van conimex, ja bah he een pakje maar zo zijn wij het gewent πŸ˜€ en in plaats van de hamlappen gebruiken wij dus kip.

De rijst maak ik altijd naar mijn eigen recept en heb er meerdere die hier te vinden zijn.

Ik vind het belangrijk dat ze het leren want ja hey ze gaan een keer het huis uit en dan moeten ze het ook doen.

Degene die kids hebben, koken jullie kids wel eens?

4 gedachten over “Koken met je kids

  1. Een goede voorbereiding voor later idd. Ik herinner mij nog goed koken met mijn moeder. Ik heb er veel van opgestoken, trucjes die ik nog steeds toepas. Het ziet er lekker uit!

    1. ja precies! gewoon lekker voorbereiden en voor hun zelf lijkt het mij ook fijn om “zelfstandigheid” te krijgen. En dank je wel!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.