Kopie Project-a

Kopie Project-a

He he vandaag kon ik bij de ursula weer terecht. Vorige week donderdag stond er al een afspraak maar die ging niet door en echt op korte termijn was er niks te fixen met de agendas van mijn begeleiders maar het is ze toch gelukt om de hele kliek even bij elkaar te krijgen. Roon was mee en dat was fijn.

Ik had op instagram en facebook al gemeld niet teveel info via social media te gaan geven. Tuurlijk houd ik iedereen op de hoogte maar wil niet in het circus traject terecht gaan komen en sommige hoeven dingen ook gewoon weg niet te weten, ik ga deze weg op samen met mijn gezin vrienden en familie zoals bro en schoonzus die mij toen al gesteund hebben en ik mij daar vertrouwd voel 😉

Het officiele plan was natuurlijk de sondevoeding maar dat staat even in de ijskast en we gaan even een ander pad in slaan, er zijn afspraken gemaakt met mij en met roon en die afspraken moeten over 6 weken tonen of dat lukt, lukt dat niet kunnen we alsnog de ijskast open trekken maar dat willen we natuurlijk niet dus knallen knallen en nog eens knallen!!

Begin september gaat ik mijn eerste gesprek aan met de psych en die heb ik al een paar keer gezien dus vertrouwd gebied al gaat ze wel op vakantie en zoals jullie weten ben ik moeilijk met nieuwe mensen toe te voegen maar de “vervangster” was ook bij het gesprek en dat voelde compleet goed!! Ze vond mij er erg positief tegenover staan ter vergelijking van wat ze in mijn dossier had gelezen…tja toen was ik niet zo rooskleurig maar nu is racheltjuh ready to battle!! De ursula arts vond mij er ook beter uit zien maar we zijn er nog niet zei ze want ik ben nog steeds iemand met een veel te laat gewicht, maar daar word aan gewerkt 😉

Tot zover even de update :D. Ik gaat mij nu vooral richten op de gemaakte afspraken en naar het eerste gesprek waar ik echt zin in heb gewoon!!

2 gedachten over “Kopie Project-a

  1. Geen idee waarom niet, maar ik kan op Project A niet reageren. Maakt niet uit, hier kan het evengoed. Ik ben ontzettend blij dat dit stuk zo positief verlopen is. Dat de iedereen er zo positief in staat en met name jij natuurlijk. Ik blijf het zeggen, ik heb diep respect voor jou en je vechtlust. Ik wens je heel veel sterkte en succes en ga ervoor meid. X

    1. er waren wat problemen met de reacties na een update misschien kan je nu wel reageren ? zo niet zou je dat mij dat dan willen laten weten 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.