Koud, Amsterdam en opvoedtips??… #VLOG

Koud, Amsterdam en opvoedtips??… #VLOG

Hey!! Het is weer zondag dus weer tijd voor een vlog! Wat hebben we gedaan? Nou niet veel, want het was koud, Ras wéér ziek dus pfff. We zijn wel weer naar Amsterdam geweest, naar de Corner Bakery, waar we al heel lang heel wilden en eigenlijk teleurstellend weer weg zijn gegaan. Het was druk, en klein dus een no go helaas. Maar we hebben wel leuke foto’s gemaakt en die komen van de week weer online in een Rach onderweg blogpost :D.

We hebben nu vakantie en gaan daar lekker van genieten en er staan wat leuke dingen op de agenda aankomende week dus dat zien jullie woensdag!! Als jullie nog iedeetjes hebben voor een verhaal….let us know!

4 gedachten over “Koud, Amsterdam en opvoedtips??… #VLOG

   1. ow ow, dement op mijn 40e…. 😉 zal eens even het geluid wat harder zetten voortaan, maar was weer eens aan het multitasken (= recipe for failure, mijn hoofd kan precies 1 ding tegelijk, als het meezit 😀 )

 1. Hi Rachel,

  Mooie vlog weer, toppertje!

  Qua opvoeding ben ik het helemaal met je eens. Ik heb zelf geen kinderen maar werk als oppas en ik denk dat ook de ideale oppas niet bestaat. De jongens op wie ik pas zijn nu bijna vier jaar en twee jaar, superlieve boefjes. En in juli komt er een zusje bij, zo leuk!
  Ik zie ze dinsdag weer en verheug me er nu al op, lekker even naar buiten, die van twee slaapt nog tussen de middag en van bijna 4 gaat bij mij ook altijd even lekker een uurtje rusten in papa en mama’s bed, wil hij bij zijn moeder niet maar als oppas heb je het makkelijker om daar strikt in te zijn, moeders hebben het altijd lastiger.
  Ik vind dit een topbaan, heb nu ongeveer 10-15 uur per week en daarnaast deels WAO ivm AN en andere shit( ga ik ook niet delen op internet natuurlijk).

  Super dat je met niomo naar de dokter bent geweest, dat is ook deel van goede opvoeding!

  En ik vind de uitjes met Rasje echt heel leuk en bewonder je hoe je ondanks de 24/7 pijn dat toch doet, heb de foto’s ook gezien op instagram, mooi!

  Xxx jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.