Kruitvat shopping

Kruitvat shopping

Ik ging vandaag weer even het kruitvat binnen en had mijzelf beloofd alleen te kopen wat ik nodig had en dat waren asperine….je raad het al het ging weer compleet fout hahah. Ik zag, werd gelonkt en ging voor de bijl. Ach moet kunnen toch 😉

De mascara had ik al maar ik vind hem zo fijn dat ik er maar eentje bij hebt gekocht als back-up. De lakjes vond ik er weer zo lief uit zien en ga ik het weekend even swatchen want ben er echt benieuwd naar. De “glitter” blush…..ja kan niet anders zeggen dat ik  hem vind tegen vallen maar dat komt omdat hij niet de gewenste glittertjes geeft die ik wil, maar hij is verder wel oke als gewone blush maar ik zal dan als nog mijn highlighter erbij doen. Ben gewoon verslaafd aan highlighters en overal waar shimmer of glitter op staat moet ik gewoon hebben, erg he.

Dan de eye brown stick…..uhm ja een soort wenkbrauwpotlood, hudge, met een shimmer erin……fail rach en nee dus niks voor mij dus dochterlief stond al weer te trappelen van oh geef hem dan maar aan mij mam haha, hier kind veel plezier ermee.

2 gedachten over “Kruitvat shopping

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.