La chaos afgelopen week

La chaos afgelopen week

Dat wij het druk hebben gehad is wel merkbaar geweest, twitteren deden we tussen de bedrijven door, hyves en facebook heb ik even flink verwaarloost…druk! De afgelopen week was het de week van de avond vierdaagse waar ik de meiden in een opwelling voor had opgegeven (met hun goedkeuren natuurlijk) achteraf was het leuk maar tijdens het lopen, en zeker de laatste avond had ik zoiets van wtf waar ben ik aan begonnen dan :S. De meiden liepen de avondjes zo uit alleen de laatste avond kreeg rasje het even te kwaad, het was koud en bep had haar rokje en slippers aan en we hadden haar nog zo gewaarschuwd maar goed. Mensen ergerde zich aan racheltjuh haha, die leuk even berichten na de avond vierdaagse gewoon ff flink stront eigenwijs nog ging trainen ….tot woensdag..toen was ik heel moe en stapte op de crosstrainer en brak gewoon, ik kon niet meer en heb voor het eerst de handdoek in de ring gegooit en mennn pissed dat ik was, voelde me een mietje, een zwakkeling en een opgever…goedzo rachel!! Donderdags mocht ik niet trainen want nichtje debber was hier en die wilde het absoluut niet,nou ja oke ik hou de eer van mijn gasten maar baalde weer als een stekker;)

Maar goed, wij super trots op onze meiden die hun medaille hebben gehaald voor de avond vier daagse :D, debbertje, roontje en ik stonden er als verzopen katten bij, maar trots!! Donderdag was ook mijn mannetje jarig en dat hebben we vrijdag gevierd met de familie en dat was weer gezellie, iedereen bij mekaar deed me weer goed 😉
Mensen hebben zo gelachen om de foto (ja sorry kut kwaliteit vanwege me blackberry) van mij en mijn “neefje” lange dweil van 20 waar ik dan naast sta en eigenlijk me puntmuts en harkje mis want voelde me net een tuinkabouter naast hem hahah. Ras die zich vermaakte bij ginny (vriendin neefje) op schoot met een stuk taart en broer lief die wel even wilde lachen naar het vogeltje in de camera 😀 leuke foto geworden bro 😛
Aankomende week neem ik mijn rust (ja overdag ja, savonds is het trainingstijd hoor!! ) het word even geen chaos voor rachie, want dat heeft mij en de rest hier ook ff uitgeput 😉

Iedereen bedankt voor de mailtjes, comments, twitter berichten, hyves ect. voor roons b-day en ons 8 jarig huwelijk!!:D lief!! Fijne avond mensen !!

5 gedachten over “La chaos afgelopen week

  1. Nog gefeliciteerd met verjaardag en trouwdag ! Je hebt wel eens van die weken die voorbij vliegen of voor jou voorbij lopen. Helemaal top dat de meiden hun medaille hebben gehaald en idd donderdag was het niet echt lekker weer. Na een drukke week komt er een kort weekje aan, donderdag en vrijdag zullen de meiden ook vrij zijn dus even relaxen. Fijne avond x

  2. Ben trots op je meiden, maar ook wel een beetje op jou dat je uiteindelijk toch voor gezondheid gekozen hebt en niet meer getrained hebt! 😀
    En nu komende week ook met het trainen wat rustig aan doen he. 😛 Even een beetje bijkomen jij.

  3. kleine opdonder ben jij zeg 🙂 ziet er gezellig uit en mooie afsluiter van de week vind je niet 😉

  4. heel goed gedaan meiden 😀 wat een bikkeltjes rachel! laatste avond goot het inderdaad jammer genoeg 🙁 en zag je sloffen op gegeven moment en dacht ojee als ze maar niet gaat trainen straks en gelukkig heb je dat ook niet gedaan (stomme kut)

  5. jullie hebben in een roes geleefd man afgelopen week en dat was goed te zien ook hahaha, jeetje zagen jullie er moe uit 🙁 gezellig verjaardag gevierd en tering jantjes wat is die martin groot geworden:| ja mevrouw “tuinkabouter” haha, leuk je foto’s en de foto van je broer vind ik heel gaaf!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.