Laat maar…happy new year!!

| 1 reactie

Ben een beetje laat, ik weet het maar ik kwam gewoon nergens aan toe de afgelopen dagen, wilde een oude jaarsvlog maken maar ook dat is mij niet gelukt….vlogje houden jullie nog te goed:)

Wij hebben een leuke maar rustige jaarwisseling gehad. Het ging hier goed tekeer en het was heerlijk gezellie druk in de straat:D

De meiden hebben lekker fanatiek vuurwerk afgestoken en hebben al hun 10 vingers nog hihi. Meestal is het echt feesten tot tot je erbij neervalt in huize B maar dit jaar ging dat gewoon echt even niet;) ik was gewoon te zwak maar heb mij prima veremaakt op de bank hihih en ben even buiten wezen buurten maar het was kkkkouuuddd hhaha. Ik lag ook heel vroeg in mijn mandje, rond 0.30 al geloof ik en roon rond 4.30 hihih.

Voor al onze bezoekers…

De beste wensen voor 2015!!! en hoop dat jullie ons in 2015 ook weer gezellig blijven volgen 😀

 

Eén reactie

  1. Voor jullie gezin ook de beste wensen en al het goeds voor 2015, laat dit jaar maar jou jaar worden!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: