Laatste maand van het jaar..

Laatste maand van het jaar..

Hoe vaak begin ik mijn logjes niet met “wat vliegt de tijd” nou laten we daar nou een keer niet mee beginnen πŸ˜‰ December is begonnen!!! leuk…super…vet…cool en gaat zo nog maar ff door. Nog een paar dagen en dan is het pakjes avond, voor de meiden helemaal goud, voor mij niet hahaha. Wel onwijs om die schrik op die smoelen te zien natuurlijk als er gebonkt word, herrie word gemaakt en dan een zak met kadootjes voor de deur staat….of sinterklaar …wie weet πŸ˜€

ik heb hier Β al een aanloop-logje gemaakt en daar wederom kenbaar gemaakt dat die december maand voor mij gestolen kan worden. schouders eronder en go girl!! hmmm…zou het lukken dit keer ? gister een heel gesprek gehad met manlief, manlief de koele kikker van de familie. “roon zeg ik…ik ga dit jaar wel naar het graf” waarop hij antwoorde “zal je dat wel doen rach? de kans dat ZE weg is is groot” okeejj…. de kans dat mijn moeder niet meer op haar plekje ligt is groot, het is een gemeente graf en dat word geruimd na 10 jaar. maar wij hebben voorzover ik weet nog geen bericht gehad dus….rach gaat daar gewoon heen met of zonder gezin. ligt ze er nog..poefff dan ben ik heeeeel blij, is ze weg dan is ze ook echt weg, van die plek dan he πŸ˜‰ nooit uit me koppie never nooit uit me hartje.

Gister begon het janken alweer, en dan zit je aan tafel en dan denk ik..”wat een trut ben je ook he…je had er toch vrede mee?” ja tuurlijk heb ik er vrede mee maar die film speelt zich elk jaar af en dat na 11 jaar :s en dan lijkt het net of je terug in de tijd gaat, en geloof me, ik toen als jong grietje van 22 jaar die zo labiel dat ze was in het leven stond en de pijn droeg van haar zieke moeder…..staat nu weer voor deur!! alleen heb ik nu de troef dat ik niet zielig in een hoekje kan gaan zitten janken ( en oooow wat zou ik dat zo graag willen ) nee dat kan niet, ik heb hier 2 super vrolijke smoeltjes in huis, die lache, zingen en dansen en die kan ik dat niet aan doen πŸ˜‰ dus….. we gaan ons best doen:D, ben gister al bezig geweest om mijn mama haar page in wordpress te krijgen en gelukt en staat in de blogroll πŸ™‚

39 gedachten over “Laatste maand van het jaar..

 1. Sterkte! Vind je een topwijf dat je er zo mee omgaat…En hoe lang het ook geleden is het verdriet blijft.
  Mijn opa is afgelopen week onverwachts overleden, nu ik je verhaal lees beginnen bij mij de waterlanders ook weer te stromen :$
  Dikke knuff van mij

 2. een brok in me keel als ik je verhaal steeds weer lees!

  :livi Je bent n kanjer!

  Liefs Cindy :livi

  1. oohh meen je niet πŸ™ aaaii ja dan weet je idd in welk bootje ik zit. he bah meis zit hier nu met de rillingen πŸ™ zoiets plotseling lijkt me heel erg ook, kijk mijn moeder was ziek dus ik wist dat het eraan zat te komen maar in jouw geval pats boem weg πŸ™ jij ook sterkte :livi

 3. Hey, ik zit hier echt met tranen in mijn ogen je verhaal te lezen, zo aangrijpend en zoooo herkenbaar :(:(
  Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd!

  Liefs!

 4. Hoelang het ook geleden is het is verschrikkelijk om je moeder te moeten missen.. Ik kan me er alleen maar een voorstelling van maken en dat voelt al verschrikkelijk stel je voor dat het echt zo is…. Ik vind dat je echt wel op z’n tijd je tranen mag laten gaan hoor Rach!! En je bent gezegend met je mooie gezin, maar dat betekend niet dat je nooit verdriet mag hebben.. Dikke knuffel! :livi

  1. thnx meis en voor een ander is het idd moeilijk voor te stellen om zonder moeder te leven en dat is maar goed ook zo πŸ˜‰
   heb na het schrijven van dit logje me hoekje opgezocht hoor en lekker me make up vergalt maar luchte wel op ;)xx

 5. Ooh, jou site is ook al zo leuk!! Laat de winter maar komen.

  Meissie, sterkte de komende tijd, maar je slat er doorheen. Want boven schijnt een sterretje dat erg trots op je is! :livi

 6. ik hoorde toch echt net dat nummer van de schepen toen ik je aan de tel had klopt dat ? πŸ˜€ heerlijk om je zo te horen rach, je knikkert het er maar uit hoor πŸ™‚ maar beloof me 1 ding……blijf eten en een happy kerst vieren :livi

 7. en jullie hebben zooooon joekel van een mooie kerstboom πŸ˜€ die gaat stralen volgende week net als jij :D(mooi gesproken al zeg ik het zelf :))

 8. live is a bitch schreef je wel eens, en ja december is een bitch maar welke bitch kan jij nou niet aan ? deze dus ook πŸ™‚ dikke knuf mop

 9. ja daar gaan we weer rach, en ja zo zal je volgend jaar ook zitten πŸ˜‰ maar des al niettemin blijven lache dat had je mams ook gewild

 10. mutsie, er zijn mensen die hun dierbaren nooit vergeten, de pijn word wel minder maar bij sommige blijft het een doodsteek;) in je vorige log liet je het al weten en je leest het elke dag van je gezichie af πŸ™‚ kom op kanjer jij heb verdriet maar probeer te blijven lache voor je kids en die lieve man van je :livi

 11. there whe go again;) ik weet heel heel zeker dat jij dit jaar nog beter er voor staat dan de jaren ervoor…waarom? rach jij bent niet neer te halen schat πŸ™‚ en jij word elk jaar sterker en sterker. mocht je echt vallen…. ze schreven het hier al boven…stap die hoek in of je nest en doe je ding πŸ˜‰
  dikke knuf mop

 12. he wijffie, wat zal je moeder zeggen “joh doe nie zo gek vuile gek:D” schouders eronder, geen happy face want dat is nep en gaan :li

 13. nog 23 dagen zei je ineens en snapte je niet vanmorgen sorry maar nu ik dit lees ja ik snap je πŸ˜‰ jij krijgt van ons een hele dikke knuffel en staan weer paraat voor je

 14. meis heb net de pagina van je mams bekeken weer en de liedjes geluisterd en eerlijk gezegd ook weer afgezet, alleen door dat al te horen …brrrr ik gaat aan jou denken en als jij naar dat graf wil dan doe jij dat al is het straks alleen maar om echt de bevestiging te krijgen dat ze er niet meer ligt πŸ˜‰ :livi

 15. sluit me bij wen aan rach;) ik hoor je nog vloeken vorig jaar met die kerstboom moahahah not fun i now maar schat dit zijn dingen die terug blijven komen en ja ze doen pijn, kijk maar naar je gezin als je het moeilijk hebt;)

 16. Ik had ook gereageerd op je reactie op mijn site, maar zal hem ook wel even hier plaatsen.

  Ik kan goed begrijpen dat het voor jou allemaal niet hoeft…je wordt toch steeds weer herinnerd aan iets wat enorm moeilijk is. Veel sterkte ermee meis en doe je best om vrolijk te zijn voor je meiden met kerst (dat zal je mams ongetwijfeld hebben gewild) hoe moeilijk het ook zal zijn. Voor mij makkelijk gezegd, maar ik bedoel het natuurlijk goed :smile Dikke kus!

  1. thnx meis en ja doe me verdomde best voor die grietjes om er elk jaar weer wat van te maken en gelukkig snappen ze het een beetje dat oma een sterretje is geworden voor kerst en hoe vaag het ook klinkt maar ze ontzien me die dag ook echt. we gaan er gewoon weer voor dit jaar met of zonder dikke rooie ogen πŸ™‚

 17. he chick, het was gister idd al van je smoel te lezen dat je op onweer stond, en terecht, sommige snappen dat niet dat je na 11 jaar die film weer opnieuw beleefd, ik wel πŸ˜‰ je kids zijn overdag op school dus wat let je…ga dat hoekje maar in als jij je daar beter door voelt πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.