Laatste week vakantie

Laatste week vakantie

Jeetje tijd vliegt man maar de laatste week van de vakantie gaat al weer in!! Balen want vond het allemaal wel prima zo dat uitslapen. De meiden hebben zich in ieder geval prima vermaakt en ik de laatste weken pas eigenlijk, ben dan pas gewent aan het “rustige” ritme en ja ik verveel me snel dus ben weer met mijn filofaxen in de weer gegaan, toch maar weer versieren en mijn A5 ligt op de denkbank om het zo maar te zeggen want ben daar nog niet helemaal over uit wat ik daar nou allemaal mee wil gaan doen. Heb wel allemaal vullings materiaal aangeschaft en gaat daar vanmiddag maar even voor zitten!! Nieuwe washitape weer aangeschaft (ofdat ik dat niet genoeg had hahah) maar je ziet toch altijd weer een nieuw leuk rolletje die je dan toevallig net niet hebt ken je dat. Dus weer lekker aan het knutselen en zo vermaak ik mij wel voor een paar uur per dag 😉

Roontje is vorige week woensdag weer begonnen met werken en is aanstaande maandag ook een dagje vrij omdat hij mee gaat naar de ursula. Die afspraak stond voor afgelopen donderdag maarja hij was aan het werk en hun stonden erop dat roon mee zou komen dus ja dan maar nieuwe afspraak en gelukkig zat daar niet veel tijd tussen 😉

Verder niet echt plannen voor de laatste week vakantie, het word nog wel lekker weer voorzover ik kon zien dus misschien nog een dagje weg met de dames 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.