Laatste weekje gaat in

Laatste weekje gaat in

laatste weekje vakantie gaat inHet is snel gegaan, maar we gaan nu toch echt onze laatste week van de vakantie in. Dit tiep ik zuchtend want het had van mij nog wel even langer mogen duren!!

Ondanks de niet helemaal perfecte zomer kwa weer hebben we toch ook niet mogen klagen vind ik 😀 temperaturen van 34 graden waren dan ook uhh to hot to handle hihih maar daar hadden we verkoeling voor in de tuin, en lekker badje voor de meiden en zijn we ook nog een keer naar het zwembad geweest 😀

De laatste week brengen we ook lekker rustig door, het word nog goed weer dus we kunnen nog lekker naar buiten en misschien nog even een zwembad bezoeken :). De vakantie sluiten we zondag gezellie af met het gezin, ik ben jarig en wil dan nog even lekker een dagje genieten met zijn viertjes, ik vier mijn verjaardag verder niet met mijn schatten om mij heen is het al feest 😉

Nieuwe schooljaar, nieuwe ronden nieuwen kansen, niomi is netjes over gegaan en rashel mag nog een jaartje overdoen maar daar word ze alleen maar sterker van ;). God wat zal het wennen zijn, de meiden niet om me heen de hele dag en gewoon weer een stilte in huis, ene kant wel weer lekker maar andere kant….neuhhh ga ze missen hihi, maar kan in ieder geval terug kijken op een heerlijke vakantie 😀

7 gedachten over “Laatste weekje gaat in

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.