Laatste weekje

Laatste weekje

Het laatste school weekje is een feit 😀 En het is ook wel te merken aan de dames dat ze gewoon aan vakantie toe zijn en ja he he tuurlijk ik ben er ook wel aan toe. Elke keer als het zondag avond is baal ik als een stekker dat het zo snel voorbij is gegaan en dat de volgende dag dat gillende kreng weer naast me oor aan het tetteren is! Vrijdag om 11.45 verwelkomen wij dus heerlijk de zomervakantie en god sta ons bij dat het een beetje redelijk weer is in de vakantie.

We zijn ( en wij niet alleen denk ik) de regen meer dan zat en willen zon joh!! Kijk je kan je kids even bezig houden als het een dag zoals vandaag is maar als dit straks 6 weken zo door gaat met de regen flipt moeders en de meiden ook denk ik 😉 Vandaag hadden ze zin om fotos te maken dus hup hup studio in, big smile en klik, en er zijn weer een paar leuke kiekjes uit voort gekomen.

Vandaag ben ik ook eens aan het neuzen geweest voor een nieuwe cover voor me aaifoon. ik had een leren hoesje met zo’n klep ding eraan maar kon er niet aan wennen en als ik een foto met flits wilde maken kreeg ik een waas omdat het hoesje bij de flitser aan de dikke kant was en me foto’s vern…kte ja. dus speuren op het www en dan kom je een hoop leuks tegen zeg maarja heb het netjes bij 1 gehouden want mij kennende heb ik het liefst elke dag een ander maar handig is dat ook weer niet natuurlijk. Ik heb een heerlijk roze zuurstokken cover gekozen waarvan de zijkanten lekker glimmen 😀

Had er ook eentje met steentjes kunnen nemen maar dat vind ik toch niet prettig want die blijven zo in je haar hangen man met bellen hahah.

We hebben morgen nog om heerlijk te genieten met zijn viertjes en dan maandag begint het aftellen, de klassen worden leeg gehaald en opgeruimd, de laatste loodjes zullen we maar zeggen;)
en….deze week komen de schoolfoto’s binnen die echt heel leuk zijn geworden, die volgen later dus op de site.

6 gedachten over “Laatste weekje

  1. cool je cover van je iphone 😀 en de meiden zijn zeker blij met je dat je je eigen studio hebt nu hihih, ze zijn weer mooi !!

  2. Lekker vooruitzicht! Ik moet nog twee weekjes en dan heb ik ook heerlijk zes weken vakantie en aansluitend mijn verlof! Kijk er naar uit!!

    Gaan jullie niet op vakantie?

    1. oh dus jij hoeft ook nog maar even 😀 en nee wij gaan niet op vakantie, eigen bedrijf wat praktisch gewoon door blijft draaien in de vakantie dus ik gaat met de meiden dagjes weg, en als manlief thuis is gaat hij natuurlijk gezellig mee 😀

  3. Heerlijk nog maar 1 weekje te gaan. Wij zijn al met vakantie geweest, maar ik zie er ook naar uit…het is dan zo heerlijk rustig op de weg 😉 ! Mooie foto van je meiden, wat worden ze groot! Gave cover heb je gescoord. Hoop dat ze zoiets ook voor HTC hebben (ga vd week eindelijk aan de Smartphone!) . Fijne zondag meid!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.