Lakjes, lakjes…en nog eens

Lakjes, lakjes…en nog eens

Lakjes!! ik blijf ze maar kopen en ondertussen kan ik weer een helmer kast van de ikea gaan aanschaffen!! Voorheen lakte ik elke dag mijn nagels maar heb daar nu het geduld en de puf niet meer voor maar blijf het zo leuk vinden he 😀

Heb de afgelopen weken weer heel wat lakjes bij elkaar gekocht en nee niet allemaal op de foto gezet, stom he. Maar goed vorige week kocht ik een lakje bij de hema, een roze rood achtige en die pimpte ik met een glittertje en oh wat had ik weer een spijt gister met eraf halen van de glitters 🙁 dat blijft een drama en ja ik weet je moet het even weken maar wederom geen geduld voor hahah. Gister kocht ik ook weer nieuwe lakjes van essence, alleen weer een tegenvaller want ze zijn mat!! Marar goed met een glanscoat vind ik ze dan wel weer mooi :). Deze lakjes gaat ik het weekend even smeren en ben benieuwd 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.