Lakken met hema

Lakken met hema

Even geen theemoment, ik was zo kapot gisteren van mijn dag school. Dus ik knal er weer eens een review in! Dit keer een lakje van de Hema: de Hema Longlasting Nagellak met Argan olie. Mijn lieve moeder zit meestal model, ook dit keer weer 😀

hema nagellak by vosje

De vorige keer is de Hema nagellak goed bevallen, dus super leuk om weer een nieuwe kleur te mogen proberen. We like that! We? Yes, mijn lieve mama zit graag model voor mijn lakjes, gezien ik ze zelf niet zo heel snel draag met mijn mini nageltjes hihi.

Ik ontving deze lak in de kleur Metallic Bronze, uit de Summer Bronze collectie van de Hema. Hoewel het een zomerkleur is kan hij ook prima in het najaar.

Het is een beetje een bruinige tint, iets wat mama echt geweldig staat. Ook qua make-up draagt ze deze kleuren weer regelmatig. Een perfecte match dus weer!

hema nagellak by vosje

Het is weer een fijne lak in gebruik. Smeert weer lekker weg en je hebt echt maar een laagje nodig en hij dekt perfect! Dit vind ik zelf erg fijn, wanneer een lak in 1x dekt. Want vaak wordt nagellak lelijk en dikkig als je er meerdere lagen op smeert.

Deze nagellak lijn van de Hema blijft goed zitten heb ik begrepen van mijn moeder. Het zat er de vorige keer langer dan een week op! Kijk dat moeten we hebben. Mama was vroeger al groot fan van de Hema nagellak, ik snap wel waarom. Toen was het al goed en dat zijn ze nog steeds.

Mama kon het ook weer niet laten om deze lak toe te eigenen, as usual hihi, dus ze heeft er weer een mooi lakje bij 🙂 Ze krijgt niet alles mee hoor wat binnenkomt, maar soms staan kleuren haar mooier, dus zij is dan weer helemaal happy 😀

Hebben jullie wel eens nagellak geprobeerd van de Hema?

Dit lakje is te koop voor 3 euro bij de hema, maar ik zag online in iedergeval dat er mooie sales zijn bij de Hema wat betreft de nagellakjes, dus sla je slag zou ik zeggen, want de nagellakjes van de Hema stellen je eigenlijk nooit teleur!

11 gedachten over “Lakken met hema

  1. En ideaal ook dat deze gewoon bij de Hema te koop zijn en dus makkelijk te vinden en voor een fijne prijs.

    (Geprobeerd op oudere posts te reageren, maar dan kan helaas niet meer. Vandaar twee keer op dezelfde.)

  2. Mooie kleur is dit, ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar geklak, omdat dit bij mij lang heel mooi blijft zitten. Ik gebruik meestal niet te opvallende kleuren, maar kan af en toe ook lekker uit de ban springen.

  3. Oh wauw wat een mooie kleur. Ik race dit weekend gelijk naar de Hema om dit kleurtje te halen. Weet je toevallig of gegeven limited edition is of dat dit kleurtje blijft? Anders sla ik gelijk een paar potjes extra in.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.