Lang over gedaan maar nu echt gedaan!

Lang over gedaan maar nu echt gedaan!

Hey!!

Ik loop al langer dan een jaar te zeuren om een navelpiercing maar ik durfde gewoon niet. En eerlijk gezegd mocht het ook nog niet echt van mijn ouders.

Maar omdat hier iedereen in omgeslagen met piercings en tattoo’s mocht het nu wel en was ik er ook echt klaar voor!! Ik liet een paar maanden geleden een tongpiercing zetten en daar heb ik flink last van gehad en was eigenlijk genezen van het piercen hahah. Maar goed als je eenmaal begint wil je gewoon meer πŸ˜‰

Nou ik trok de stoute schoenen aan en ging ervoor :D. In deze vlog kon je mijn piercing gezet worden.

Ik krijg natuurlijk van iedereen de vraag of het pijn deed….uh ja ik voelde het wel maar vond het niet overdreven pijn doen!!

Hij zat er ook zo in moet ik zeggen. Ik ben er blij mee enΒ  heb er gelukkig niet zoveel last van πŸ˜€

Hebben jullie een navelpiercing?

Ik heb hem laten zetten bij tattoo martin in delf, net zoals wij ook onze tattoo’s en andere piercings hebben laten zetten

10 gedachten over “Lang over gedaan maar nu echt gedaan!

  1. Hihi ik ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd! En @Niomi stoer hoor,ik heb zelf niets met piercings maar hij staat je mooi! Ik had het nooit gedurfd haha.

  2. Stoer hor Nio, ikzelf heb geen navel piercing wel 5 in m’n oor en een ringetje in m’n neus. Zijn er ook alweer plannen voor een volgende of laat je het hier voorlopig maar even bij

    Groetjes

    1. Dat is ook gaaf zoveel in je oor!!! Dat heeft mijn zusje ook maar ik draag niet veel oorbellen en vind dat weer niet bij mij passen maar ik zeg nooit nooit!! en ja plannen voor de volgende…ik weet het nog niet :D. Ik denk dat ik weer verder ga met een tattoo, want ik heb er al eentje in de planning staan op papier!!! Nu nog uitvoeren πŸ˜‰ maar eerst even sparen πŸ˜‰

  3. Super leuk hoor! Weet je wat grappig is? Ik ben nu 27 en liet op m’n 25ste ook mijn navel piercen. Mijn ouders weten dat niet eens (hadden ze nooit goedgekeurd, maar ik maak mijn eigen keuzes / ben volwassen / woon al 7 jaar alleen) en ik ga straks met ze gaan zwemmen. Ik moet toegeven dat ik dat toch spannend vind, haha!

    1. oh echt hihih ja dan is het zeker spannend!!! maar net wat je zegt je bent oud en wijs genoeg en het is jou lichaam πŸ˜‰ mijn navelpiercing zit er al 20 jaar in!! su6 straks πŸ˜€ (en ben stiekum wel benieuwd hoe ze reageerde ;))

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.