Leef nog + notd + update

Leef nog + notd + update

Kom we maken er een alles in 1 logje van. Dagen lopen niet zoals ze geplant stonden, alles op vijver gebied ging fout maar gaat nu weer de goeie richting op en kunnen we verder, en nog minder energie hebben dan dat ik al had….tja dat hakt er ff allemaal lekker in met als gevolg dat ik gewoon nergens zin in heb. Ondertussen groeit mijn nagelakjes verzameling en heb ik vorige week een helmer kastje bij ikea gekocht en ben bang dat ik van de week weer moet want hij isse vol aan het raken (ja gek he als je lakjes blijft kopen…) Ik heb drie mooie lakjes van essie gekocht en vandaag kreeg ik mijn ciate lakjes binnen 😀 kijk daar worden we vrolijk van. Maar moet nu echt ff een rem trekken op het kopen van lakjes want je moet ze ook nog eens smeren natuurlijk en ja daar heb ik de laatste tijd ook niet veel zin in maar goed. ikke er blij mee weer 😀

Verder hier… meiden waren vrijdag en maandag en vandaag vrij dus een mega lang weekend met ze gehad, we hebben genoten met zijn drietjes 🙂 Afgelopen zondag zou me kind @debberrr samen met haar vriend jef hier een dagje zijn en lekker roti komen eten maar dat liep ff helemaal anders 🙁 terwijl ik lag te slapen gingen alle foons af en ik te laat natuurlijk maar uiteindelijk hun terug gebeld en te horen kreeg van jef dat deb onwijs pijn dr buik had en we gelijk dachten aan de blinde darm, nou schoonzus zat in spanje dus alles opgepakt en naar deb gegaan en richting ziekenhuis waar het lange wachten begon, onderzoeken gehad waaruit bleek dat er wel een ontsteking zat maar ze werd toch naar huis gestuurd en ze moest de volgende dag om 9.00 weer terug komen dus tante rach weer mee natuurlijk. Gelukkig waren de waardes gedaald maar ze heeft nog wel pijn en moeten het in de gaten houden, maar gewoon kut allemaal dus.
Ik moest gister nadat ik met deb uit het ziekenhuis kwam naar de tandarts en ben daar goed ziek van geworden met alle gevolgen van dien, maar het gaat weer een beetje maar kan gewoon niks doen en daar leg ik me maar bij neer 😉 . morgen word er weer bloed geprikt en is het weer afwachten 😉

Ik heb van me mannetje hele mooie vazen gehad waar ik natuurlijk errug blij mee ben 😀 en van me dochter moppie nio heb ik oorbellen gehad vandaag omdat ik me zo kut voelde, is ze lief dan hihi.
ik wil iedereen ff bedanken ook namens @debberrr voor de lieve berichies voor haar !! #lief!!

3 gedachten over “Leef nog + notd + update

 1. Lieve Rach,

  het is nu al een aantal dagen geleden dat je een post hebt neergezet.
  Maar gaat alles wel goed? Ik maak me een beetje zorgen om je, omdat het
  een aantal dagen geleden is dat je een post plaatste.
  Liefs,
  Alice

  1. ik leef nog meis en wilde vandaag nog een logje maken maar beetje drukkies gehad 😉 weekend straatfeest gehad hier en daar zijn we nog van aan het bijkomen 😉 maar super lief dat je het even vraagt 😉 xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.