Leer mijn lezers kennen

Leer mijn lezers kennen

ik zag bij deze blogster, deze leuke tag en besloot hem over te nemen

Onze vaste lezers kennen ons nu wel een beetje, maar kennen wij onze lezers? Uhm nou ja nee niet allemaal!! Dus het leek mij wel leuk om jou te leren kennen :D. Dus pak een bak koffie en of kopje thee en tiepen maar!

Ik weet dat niet iedereen het leuk vind om dit soort dingen in te vullen maar hey #doeislief 😀

Persoonlijke vragen

 1. Hoe heet je, en hoe oud ben je?
 2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
 3. Hoe gaat het met je op dit moment?
 4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
 5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
 6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk
 7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
 8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar

Blog vragen

 1. Heb je zelf een blog of website?
 2. Welke blogs volg je?
 3. De voornaamste reden dat je blogs volgt?
 4. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
 5. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
 6. Zijn er dingen die je anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
 7. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

19 gedachten over “Leer mijn lezers kennen

 1. Ik denk dat je mij wel redelijk kent onderhand door mijn blog en instagram. Mocht er nog een vraag zijn, stuur maar in DM haha.

 2. Super leuk dat je ook deze tag heb ingevuld! 😀 Ik ben Marsha 33 jaar en blog op Marushi Lifestyle. Momenteel gaat het goed, af en toe een beetje ziekjes. Ik vind bloggen erg leuk om te doen, ik kan er echt mijn creativiteit in kwijt.

 3. Mieke, 30 jaar, fulltime werkend als online marketeer en met mij gaat het prima! fijne dag 🙂

 4. Wat een leuke en originele manier om je lezers te leren kennen. Ook wel lastig natuurlijk om ze allemaal te kennen als je er duizenden per maand hebt.

 5. Persoonlijke vragen
  Hoe heet je, en hoe oud ben je?
  Ik ben Silke, en ik ben 27 jaar oud!
  In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
  Ik werk al een paar jaar en woon alleen!
  Hoe gaat het met je op dit moment?
  Met mij gaat het echt goed.
  Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
  Ik ben een echte bezige bij: ik word ontzettend zenuwachtig als ik geen uitdagingen heb en niks kan uitbouwen. Ik ben ondernemend en ben altijd op zoek naar iets nieuws!
  Wat zijn je hobby’s en interesses?
  Ik speel piano en ben uiteraard heel veel met beauty bezig.
  Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk
  Dat ik mezelf kan zijn, en gelukkig kan zijn met mezelf. Door mijn carrière als influencer is het moeilijk om mezelf niet voortdurend te vergelijken met anderen.
  Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
  Yolo, haha. Stom, maar je leeft écht maar één keer. Denk soms niet teveel na!
  Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar
  Als ik even gelukkig ben als nu, maakt het me echt niet uit hoe mijn leven er binnenkort uitziet!

  Blog vragen
  Heb je zelf een blog of website?
  Ja! Silkeblogs!
  Welke blogs volg je?
  Die van jullie, onder andere, en nog heel veel anderen!
  De voornaamste reden dat je blogs volgt?
  Inspiratie opdoen!
  Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
  Een goede lay-out, mooie schrijfstijl en interessante insteken.
  Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
  De persoonlijke insteek!
  Zijn er dingen die je anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
  Nee =)
  Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?
  Hoe het nu écht met je gaat.

  1. meid wat je leuk je antwoorden 😀 en hoe het nu echt met moeders gaat….nou het gaat goed, maar er is niet veel veranderd, alleen dat ik zelf dingen veranderd heb door niet meer zo bang te zijn en gewoon doen waar ik zin in heb.Ja oke daar moet ik soms een prijs voor betalen maar ik voel mij daardoor wel stukken beter!!

 6. Leuk! Ik kom net weer op je blog na lang weggeweest. Ik volgde je vroeger echt ALTIJD haha. Erg blij je dus weer te hebben teruggevonden.

  Persoonlijke vragen
  Hoe heet je, en hoe oud ben je?
  Saskia en ik kom uit de jaren 80.

  In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
  Ik ben getrouwd, mama van zoontje Noa en ik werk in de kinderopvang.

  Hoe gaat het met je op dit moment?
  Ja goed, het is mijn eerste Moederdag. Heel bijzonder <3

  Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
  optimist, vrolijk, eerlijk, positiviteit, spontaan en extravert.

  Wat zijn je hobby’s en interesses?
  Lezen, wandelen, skaten, bloggen, foto’s maken, met vriendinnen afspreken.

  Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk
  vrienden, familie, gezondheid en gelukkig zijn. Lastig in deze tijden om soms echt contact te blijven maken met sommige mensen. Je leert mensen wel kennen.

  Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
  What goes around comes around.

  Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar
  Ik ben nu wat meer van dag tot dag aan het leven in deze crisis. Wel hoop ik nog steeds te genieten van mijn gezinnetje, gezond te zijn, leuk werk te hebben… De normale dingen dus.

  Blog vragen
  Heb je zelf een blog of website?
  Ja, ik blog al 11 jaar waarvan 10 op iliveformydreams.com

  Welke blogs volg je?
  persoonlijke blogs.

  De voornaamste reden dat je blogs volgt?
  Om de persoonlijke verhalen; ik volg vooral blogs die niet commercieel zijn.

  Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
  De persoon erachter.

  Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
  Ik ben hier net weer na jaren terecht gekomen; dus ik ga weer eens even neuzen (en fijn te zien en horen dat het goed gaat met je dochters – wat zijn ze groot haha!)

  Zijn er dingen die je anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
  Weet ik dus nog niet 😉

  Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?
  Deze komt misschien ook nog! Ik ga even verder kijken hier en wat artikelen terug lezen. leuk!

 7. Marjolein hier! 25 jaar oud, logopediste in het dagelijks leven en enorm veel hobby’s, waaronder schrijven, schilderen, lezen en andere creatieve dingen. Mijn blog http://www.madeofyellow.nl is gevuld met de voorgaande dingen, waarbij mijn motto is om van de kleine dingen te genieten. Dank voor de tag en nog veel blogplezier toegewenst! 😊

 8. Wat een leuk idee voor een blog Rachel! Ik ben Amina, 44 jaar en ik ben in januari 2020 getrouwd, gelukkig nog voor de crisis begon. Je kunt mijn blog vinden op https://imfeelinggood.nl waar ik schrijf over lifestyle, beauty en wonen. Ik vind positiviteit heel belangrijk en ontspanning, er is al stress genoeg in de wereld. Daarom focus ik me vooral op die gebieden op m’n blog. Mijn glas is niet van nature halfvol, dus ik vind het ook goed voor mijzelf om over die dingen te schrijven. Ik ben op het moment aan het revalideren van chronische rugpijn en dat gaat redelijk.

  Wat ik leuk vind aan jouw blogs en vlogs is dat het real is, zonder poespas. Dat vond ik ook zo leuk aan Monica Geuze haar vlogs in haar beginperiode. Ze was echt heel erg real in m’n ogen.

  En ik heb het al vaker gezegd, ik word gewoon blij als je in een winkelcentrum filmt. Heel “gewoon” maar ik hou daarvan. Zoals jij bent, geen fake sh*t.

  Keep it up meis!

 9. Hoi, ik ben Tine en woon net over de grens in België. Mijn hobby’s zijn wandelen, natuur, dieren, fotografie en de wereld ontdekken, zowel dichtbij als wat verder weg. Daarom heb ik ook een website gemaakt met originele overnachtingen: http://www.uniekovernachten.be
  Zelf volg ik dus veel reisblogs.

 10. Ik ben Tania, 39 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en hebben een zoontje van 3, Rui. Mijn grootste hobbies zijn eigenlijk mijn blog, shoppen en op vakantie gaan. Jammer genoeg zijn die laatste 2 de laatste tijd niet echt mogelijk. Het belangrijkste in mijn leven is eigenlijk mijn zoontje. Ik blog zelf op http://www.browneyedcurvygirl.be waar je voornamelijk over beauty kan lezen maar ook mijn andere hobbies komen aan bod. Zelf lees ik graag beautyblogs, mamablogs, lifestyleblogs, …. Zo blijf ik op de hoogte van verschillende onderwerpen.

 11. Leuk!!

  Simone, 33 lentes jong, woon samen met mijn vriend, hond, kat en zwanger van ons eerstw kindje. Het gaat helemaal prima met ons allemaal. Ik ben dol op reizen en droom ervan de hele wereld te zien, sociaal en doe graag dingen met vriendinnen, familieleden. Daarnaast dol op sushi, boeken lezen, series bingen, fotografie en bloggen.
  Ik hecht heel veel waarde aan loyaliteit en eerlijkheid. Ik kan dus absoluut niet tegen mensen die liegen. Liever een slap in the face met de waarheid! 😉

  Favo quote: ‘Not all those who wander are lost’ en ‘One must always be careful of books and what is inside them, for words have the power to change us.

  Over 5 jaar zou ik samen met mijn vriend en de kleine mooie reizen willen maken, nog steeds willen werken waar ik nu werk en heel misschien nog een keer verhuizen. Oh en ook groeien qua fotografie en blog.

  Ik blog op https://www.simscupoftea.com en volg teveel blogs om op te noemen haha. Check mijn Bloglovin’, via daar lees ik de meeste. De reden dat ik blogs volg is omdat ik van lezen en nieuwe dingen ontdekken houd. Ook altijd interessant om te lezen hoe anderen dingen aanpakken en tips/adviezen etc.

  Ik vind een blog leuk en interessant als je merkt dat de persoon erachter eerlijk en oprecht is. Dat is ook direct wat ik leuk vind aan de jouwe.

  Echt anders willen zien misschien niet, al zijn de artikelen voor mijn doen wat kort, haha, Maar dat is natuurlijk ieder zijn eigen smaak. Ik lees graag.

  Wat ik zou willen weten van jou? Mmmm…. even denken… Hoe is het je gelukt zo’n goede band met je meiden te hebben?

  1. Wat onwijs leuk om dit te lezen 😀 en leuk om ook even wat over jou te lezen 😉 en een goede band met mijn meiden…ja het is natuurlijk niet altijd koek en ei he 😉 maar ik ben gewoon moeder en daarnaast vriendin.ik denk door wat wij allemaal hebben meegemaakt zo op elkaar zijn in gegroeid en nee dat is geen woord of zin geloof ik haha maar hoop dat je mij een beetje begrijpt.

 12. Leuk om zo je lezers te leren kennen!
  Mijn naam is Joyce, 26 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 konijnen in omgeving Nijmegen. Ik ben leerkracht, en dus ook superblij dat ik maandag weer fulltime aan de slag kan! Mijn hobby’s zijn voornamelijk mijn blog en bezig zijn met make-up en huidverzorging. Ik ben hier dan ook onlangs een bedrijfje in begonnen. Daarnaast fitness ik graag (maar dan wel in de sportschool haha, thuis niet echt) en Netflix ik graag. Daarnaast ben ik overigens ook nog eens een grooooote foodlover!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.