Lekker dagje de hort op

Lekker dagje de hort op

Gister hebben we echt een dagje gehad wat we ff nodig hadden gewoon met alle en met nichtje/derde kind @debberrr :d We zouden met de hele bups naar de film ice age 3D gaan maar hier aan tafel op het laatste moment hebben we besloten dat we toch maar naar step up 3D gingen en gelukkig maar want de film was gewoon super leuk 😀

Daar zaten we dan met onze 3D brillen, popcorn, drankjes en chippies, te genieten!! Het is echt een aanrader moet ik zeggen, ben zowieso al weg van dansfilms 🙂

De meiden vonden hem ook super gaaf alleen rashel zat maar “hoe lang duurt die nog?” en mag ik de popcorn hier want de mijne is op hahaha, rashel en lang stil zitten gaat gewoon niet samen 😛

De film duurde tot 16.45 en daarna zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we mijn nieuwe Actie fry van tefal getest hihi top ding, patatjes werden lekker knapperig en he he geen vet :D. We hebben debbertje rond20.45 naar huis gebracht want die tut ging nog ff lekker op stap en rachie had dr opgemaakt hihih gaaf lekker tutten met dr 😀

Al met al een geslaagd dagje waar we weer ff mee of op voorruit kunnen 😀

Fijne zondag allemaal!!

4 gedachten over “Lekker dagje de hort op

    1. hmmm grease vind ik dan weer ff niet meer leuk hihi die heb ik nu te vaak gezien 😀 maar denk dat de meiden hem wel heel leuk zullen vinden en weer mee staan te dansen hihi

  1. Gezellig hoor zo,n familie uitje… Ik wil ook zoooo graag die film zien, maar moet toch echt wachten tot uit is op dvd. Mijn vriend gaat toch echt niet mee, zeker niet naar een dansfilm. Vind ook zowat alle dans films leuk. Maar 3D vind ik geen succes, heb de vorige step up samen met mijn vriendin in 3D gezien. Nah vond er echt geen 3D effecten in, en was nog vermoeiend kijken ook. Geef mij maar de normale versie,s van de films.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.