Lekker online shoppen!

Lekker online shoppen!

Aangezien ik niet uren lang kan winkelen, wat ik best balen vind hoor geloof me, ben ik dan weer heel heel blij met het online shoppen :D. Tot ergenis van manlief doe ik dat dus ook regelmatig en niet echt veel voor mijzelf eigenlijk maar meer voor de meiden en soms ook nog voor roon al moet ik wel zeggen dat dat lastig is, die wil alles even in zijn handen hebben gehad voordat hij wat koopt. De meiden daarin tegen vinden het prima hoor dat mama lekker online aan het winkelen is en ik doe dat eigenlijk bij meerdere shops, bonprix, Zara en Asos ben ik sinds kort een beetje aan het rond snuffelen.

Kleding kopen voor mijzelf is op dit moment een drama, dus houd het zoveel mogelijk bij alleen de truitjes en zelfs die komen nog te groot binnen, bummer elke keer maar goed, de meiden vinden dat dan weer niet erg want hun passen het dan weer wel hahahah.  Bij Asos en Zara was ik dus nog niet zo heel erg bekend en trek daar ook meer heen straks denk ik, er zit hier in de stad ook een zara en niomi en ik hebben daar al weer eens staan kwijlen voor het raam haha, zulke leuke kleding!! Jammer dat bonprix dan weer geen “winkel” heeft maar tot nu toe shop ik daar nog veel plezier!!

Doen jullie veel aan online shoppen? zoja waar en wat koop je dan allemaal?

8 gedachten over “Lekker online shoppen!

  1. Heerlijk, eigenlijk shop ik altijd online bonprix ms mode zijn mijn favoriete! Ik haat het om 100x pashokje in en uit te lopen of de frustraties van zon klein benauwd hokje met het verkeerde licht… mijn broeken koop ik altijd bij Bonrpix en bovenkleding vaak bij ms mode

  2. Kleding shoppen doe ik zelden online, omdat ik het heel lastig vind om vanaf een website in te schatten of iets me staat en of ik het kan combineren met wat er al in mijn kast hangt. Ik moet de kleding echt kunnen zien en passen. Vorig weekend ben ik nog gaan shoppen in de stad en toen heb ik best wel wat miskopen kunnen voorkomen. Jassen zijn daarop een uitzondering, die koop ik juist liever wel online.

    Ik bezoek wel graag webshops voor boeken, geurkaarsen en beautyproducten.

    1. ohja geurkaarsen ect hier ook veel online hihih , beauty producten weer niet want op dat gebied moet ik alles weer testen natuurlijk haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.