Lekker scrubben

Lekker scrubben

Ik vind het heerlijk om een keer per week mijn gezicht te scrubben.

Het is lekker fris voor je huid en je verwijderd natuurlijk de doodde huidcellen en velletjes eventueel.

Nou heb je verschillende scrubs die je kan kopen en ik heb er nu wel een aantal gehad maar ik blijf toch echt bij deze hangen van het kruitvat.

De Tea tree scrub.

Ik kan niet tegen alle producten, en bij deze heb ik dus geen last. Ik heb duurdere merken gehad en dat ging toch niet helemaal lekker op mijn huid.

Ik doe dit een keer in de week, meestal op dinsdag aangezien ik op woensdag altijd naar de zonnebank ga.

De meiden gebruiken deze ook en vinden deze toch ook wel het fijnste. Hij is niet al te grof en ik gebruik en wel een handschoen bij die wel ruw is en zo frissen wij de boel lekker op.

Scrubben jullie je huid/gezicht? Zoja hoe vaak?

Je hebt ook heerlijke body scrubs maar daar ben ik maar mee gestopt omdat ik gewoon een soort van blaren kreeg omdat mijn huid zo dun in op het lichaam. Jammer maar het is niet anders, ik gebruik dan wel een puf die ook een beetje ruw is en zo scrub ik dan mijn lichaam 😀

10 gedachten over “Lekker scrubben

  1. Ik scrub eigenlijk nooit mijn gezicht. Als ik dat doe krijg ik daarna gelijk last van puistjes. Maar misschien moet ik deze maar eens proberen

  2. Ik zou het vaker willen doen, eigenlijk minimaal een keer per week. Liever twee keer. Het schiet er soms bij in. Wel ben ik ook bezig met derma pads van LOOkX en dan is een scrub erbij iets too much. Fijn dat je een merk hebt gevonden wat goed voelt op je huid. Zeker met de huid van je gezicht is dat wel heel belangrijk.

  3. In de winter gebruik ik wel regelmatig een scrub, maar eigenlijk nooit voor mijn gezicht. Misschien deze maar een keertje proberen, om de prijs hoef ik het in ieder geval niet te laten.

  4. Deze heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Ik ga eens kijken. Ik gebruik Biore en Lancome. Ik kan bijna tegen niets dat in Kruidvat en Etos ligt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.