Lente, kom maar op!!

Lente, kom maar op!!

Wie is dat koude weer ook zo zat ? Nou ik kan je vertellen dat wij hier in huize B het spuugzat zijn!! De kou, de regen, gewoon bah!! De paar mooie dagen die we hebben gehad lag ik ziek op bed dus echt lekker van kunnen genieten heb ik niet. En nu zie ik dat het komend weekend gewoon doodleuk weer gaat vriezen :(, mag ik even oprecht komen klagen hier zo!!

Any way. Ik roep al weken dat ik weer bloemen in huis wil!! Ik ben gek op bloemen!! En elke loop ik er weer voorbij en dan kom ik thuis en denk ik…shit!!! Weer die bloemen vergeten!! Van de week was ik bij de appie en quess what? Ik ben ze niet vergeten maar kocht 2 bosjes tulpen die nu weer heerlijk op mijn tafels staan te glunderen :D. Zeg nou zelf daar word iedereen blij van toch?

Je scheen er ook een gratis vaas bij te krijgen maar die waren op, ja tuurlijk dat heb ik weer haha, maar ze heeft het op een bon geschreven en ik kan alsnog van de week mijn vaas ophalen :D. En ook daar word ik blij van want ik heb maar 2 vazen waarvan eentje gewoon ruk is dus ben wel klaar voor een nieuwe.

Jullie ook zo gek op bloemen en koop je ze dan ook vaak voor jezelf?

Elk jaar als de lente gaat beginnen staan hier elke week verse bloemen op tafel en daar is deze moeder dan ook echt weer helemaal klaar voor. Het vrolijkt de boel lekker op en het staat gewoon leuk!!

Ik ben er ook weer helemaal klaar voor om lekker bij mijn vijver te kunnen zitten, en lekker alle ramen en deuren weer tegen elkaar open te kunnen zetten….och nog even geduld!!

En dan helemaal natuurlijk…..de vers gewassen was lekker buiten laten drogen!! Mensen deze moeder is zeer ongeduldig dat heb je denk ik wel door 😀

2 gedachten over “Lente, kom maar op!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.