Letterlijk en figuurlijk op mijn lijf

Letterlijk en figuurlijk op mijn lijf

Mijn derde tattoo is een feit en deze is letterlijk en figuurlijk op mijn lijf geschreven 😀

Ik herhaal het nogmaals even, ik weet dat er mensen zijn die het belachelijk vinden dat wij op jonge leeftijd ons laten tatoeëren, maar daar heeft een ander niks mee te maken alleen wij, mijn zusje en ik en mijn ouders 😉

In onze laatste vlog nam ik jullie mee naar de tattoo shop

Afijn, ik had al een tijdje geleden een afspraak gemaakt maar Martin had het druk dus ik moest wat langer wachten, en je weet als je iets heel graag wilt en je moet er dan op wachten …, juist dat is ruk. Maar ik telde mijn dagen netjes af :D. Ik had de tekst al een lange tijd in mijn hoofd en ik sta ook compleet achter de tekst.

Love me for who i am

En zo is het maar net. Je neemt mij maar zoals ik ben en je houd van mij zoals ik ben ;). Doen mensen dat niet, sorry maar dan pas je niet in mijn leventje.

Ik heb de tattoo weer laten zetten bij Tattoo Martin in Delft, waar wij al onze tattoo’s laten zetten en of piercingen.

Wat vinden jullie ervan?

Natuurlijk ben ik dit jaar nog niet klaar maar moet nu weer even gaan sparen :D. Volgende week zondag is mijn papa weer aan de beurt!

Eén gedachte over “ Letterlijk en figuurlijk op mijn lijf

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.