Letterlijk op de blaren zitten, dat doet pijn #VLOG

Letterlijk op de blaren zitten, dat doet pijn #VLOG

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt op zondag.
Tja ik zat letterlijk op de blaren en dat doet mega veel pijn kan ik je vertellen :(. Het is een reactie van een handcreme…..niet fijn nee.
Maar goed ik zie jullie woensdag weer en hopelijk met minder blaren!

8 gedachten over “Letterlijk op de blaren zitten, dat doet pijn #VLOG

  1. En ik ga even in op de tatoeage stress. Ik geloofde het zelf eerst niet, maar inderdaad. Tijdens het laten zetten van mijn allereerste was ik stiekem al aan het nadenken over de tweede. Nog niet gedaan. Ga ook nog maar geen afspraak maken, want ik merk dat het niet gaat om een specifieke tattoo (ik twijfel nog veel te veel tussen heel verschillende dingen) maar om het zetten op zich. En een wijze vriendin zei ooit tegen mij: “Je moet niet een tattoo willen om de tattoo, maar omdat je een afbeelding / plaatje / tattoo ziet waarbij je denkt: oooooooooh dat is ‘m”. En zo is het bij mijn allereerste gegaan.
    Dat gezegd hebbende heb ik natuurlijk wel met je meegekeken. En ik vind persoonlijk de laatste twee mooier, sierlijker. Maar welke? Inderdaad. Het is jouw lichaam…

    1. ik ben er ondertussen over uit en we hebben een mooie combinatie gevonden dus zowel op mijn arm als op onder mijn sleutelbeen en dat word allemaal in een keer gezet 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.