Letterlijk op de blaren zitten, dat doet pijn #VLOG

| 8 reacties

Hey!
Leuk dat je weer mee kijkt op zondag.
Tja ik zat letterlijk op de blaren en dat doet mega veel pijn kan ik je vertellen :(. Het is een reactie van een handcreme…..niet fijn nee.
Maar goed ik zie jullie woensdag weer en hopelijk met minder blaren!

reactie's

reactie's

8 reacties

 1. En ik ga even in op de tatoeage stress. Ik geloofde het zelf eerst niet, maar inderdaad. Tijdens het laten zetten van mijn allereerste was ik stiekem al aan het nadenken over de tweede. Nog niet gedaan. Ga ook nog maar geen afspraak maken, want ik merk dat het niet gaat om een specifieke tattoo (ik twijfel nog veel te veel tussen heel verschillende dingen) maar om het zetten op zich. En een wijze vriendin zei ooit tegen mij: “Je moet niet een tattoo willen om de tattoo, maar omdat je een afbeelding / plaatje / tattoo ziet waarbij je denkt: oooooooooh dat is ‘m”. En zo is het bij mijn allereerste gegaan.
  Dat gezegd hebbende heb ik natuurlijk wel met je meegekeken. En ik vind persoonlijk de laatste twee mooier, sierlijker. Maar welke? Inderdaad. Het is jouw lichaam…

  • ik ben er ondertussen over uit en we hebben een mooie combinatie gevonden dus zowel op mijn arm als op onder mijn sleutelbeen en dat word allemaal in een keer gezet 😀

 2. Auw! Wat een blaren, hopen dat ze snel weer weg gaan

 3. Moet het vloggie nog ff afkijken, maar we hadden al contact gehad.. Hoop echt dat je snel van die blaren af komt.. Want rach en niks kunnen doen, nah dat gaat niet zo goed samen 😉

 4. Wat een gemene blaren, bah! En btw: leuk je haar! Succes met je blaren! En mooie week toegewenst!

 5. Jee, vervelend die blaren! Sterkte!

 6. Ik vind een pony je erg leuk staan hoor! 😀 En wat erg dat je zulke blaren heb gekregen! 🙁

 7. naar hoor die blaren!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: