Lieve lezers..

Lieve lezers..

He hallo, nee niet zoals gewoonlijks een halve weekvlog, maar even een berichtje zo aan jullie 😉.

Ik zou vandaag mijn ziekenhuis verhaal vlog online zetten maar die heb ik net pas afgerond. Was er gister mee begonnen, maar moest weer naar het ziekenhuis dus er is niks meer van gekomen. Vandaag wilde ik heel enthousiast gaan editen maar zitten doet ook pijn en ik heb vandaag meer pijn als gister dus ik heb lekker de boel gelaten voor wat het is en lig lekker op mijn bankje met een dekentje 😉.

Misschien als ik het nog red ga ik editen en als so be iT maar dan komt de vlog over mijn verhaal van de week wel, vind mijn lichaam even prioriteit nummer 1.

Ik heb ook besloten deze week geen vlog te starten want ja ik lig of in bed of op de bank en dat vind ik nou niet vlog waardig en dat is wel heel heel saai! Mocht ik nog iets te updaten hebben dan zet ik dat natuurljk online!!

De blogposten zullen ook wat minder zijn want ja ondanks ik lekker vooruit gewerkt heb, raken die ook een keer op. Het is herfstvakantie en weet ook niet of de meiden een blogpost gaan plaatsen dus… even rust op la familia B ondanks ik daar erg mee zit. Maar komt wel weer😃

Voor nu, iedereen een fijne zondag!!!

12 gedachten over “Lieve lezers..

  1. Je bent zelf het allerbelangrijkste Rachel. Als jij niet goed in je vel zit heeft dat ook zijn weerslag op alles, toch? Even een pas op de plaats en rust nemen (voor zover dat kan). Knuffel en sterkte.

    1. Ja precies maar wil gewoon weer teveel!! In het zkh dacht ik als ik thuis ben lekker blogpost gaan maken en mijn ding doen… nou NOT😩 dus ja beetje bij beetje😉 en thnx

  2. Joh, hartstikke begrijpelijk dat die vlogs er nu even niet van komen. Ik denk dat we allemaal wel begrijpen dat alles nu meer moeite en pijn kost en dat je de goede momenten voor je gezin en voor jezelf wilt benutten!

    1. Ja precies zitten is gewoon niet fijn en hoe graag ik ook achter mijn pc wil zitten…. het gaat niet en op mijn telefoon hele blogposts te maken is een ramp laat staan een vlog te editen!! Dus dan maar even op een laag pitje😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.