Lifestyle: Wat zijn mijn favoriete geurkaarsgeurtjes

Lifestyle: Wat zijn mijn favoriete geurkaarsgeurtjes

Van kaarsen houden is niets vreemds hier bij Lafam 😉
Iets met druipende kaarsjes Rach? 😉

Ook ik ben een liefhebber van kaarsen en dan vooral van het fenomeen geurkaars!
Je creeert een gezellige sfeer en het ruikt ook nog eens lekker!

Helaas heb ik niet van alle geuren de kaarsen in huis maar ik deel zeker de geuren met jullie.

De kaarsen die we vooral gebruiken zijn waxine lichtjes maar die geurkaarsen van de IKEA in die glazen potjes zijn hier ook wel favoriet.

De eerste waar ik ook direct een foto van heb is…

Orchidee

Deze hebben we bij de Lidl gekocht. Ze ruiken echt super lekker en kan deze de hele dag door wel branden. Ze hebben een mooie roze kleur en vullen de ruimte echt goed met Orchidee geur (nja wat de geur is want orchidee heeft niet echt een geur volgens mij). Het is ook een geur die goed en lang blijft hangen. Altijd fijn 😊

Vanille

Ook een geur die ik heerlijk vind! Lekker zoet en niet mega sterk van geur. Vooral die van de IKEA ruiken echt superlekker en meestal nemen we dan ook het glas mee met de kaars er in! Deze gaat lang mee als je elke dag een uurtje of 1 a 2 de kaars brand en ook deze heeft een geur die lang blijft hangen.

Appel en kaneel

Deze heb ik het liefste van Airwick, deze lijn was jaren geleden een hit. Ik vind dit een heerlijke geur voor in de wintermaanden omdat het een warme geur is. In de zin van de kaneel geur pas goed in de winter. Ook dit is een geurkaars waarvan de geur goed en lang blijft hangen maar goed dat mag ook wel voor dat geld haha.

Dit waren de 3 geuren die ik echt dagenlang kan branden zonder er flauw van te worden.

Uiteraard ben ik altijd op zoek naar nieuwe geuren 😊

Wat zijn jullie favoriete geuren? En waar zijn die te vinden?

 

3 gedachten over “Lifestyle: Wat zijn mijn favoriete geurkaarsgeurtjes

  1. Ik heb eigenlijk geen favoriete geur in geurkaarsjes, maar ik wil ze zeker wel een keer gaan proberen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.