Liquid lipstick van de HEMA?

Liquid lipstick van de HEMA?

Wie mij langer kent weet dat ik fan ben van matte liquid lipstick. 1x aanbrengen en het zit vaak de hele dag goed. Vandaag neem ik de B.A.E. matte liquid lipstick 03 True Kiss van de Hema onder de loep! Lees je mee?

Ik keek laatst een rond op de site van de Hema. Toen ik bij de lip producten aan het kijken was werd mijn aandacht de hele tijd getrokken door de kleur 03 true kiss van de vrij nieuwe lijn B.A.E..

Het is een mooie oudroze kleur, iets waar ik helemaal fan van ben. De verpakking is vrij basic, hij doet me een beetje denken aan de verpakkingen van KKW, met de matte roze dop. Maar dan is deze een stuk betaalbaarder.

Ik besloot haar afgelopen weekend eens te proberen toen ik aanwezig was op een 50 jarig huwelijk, ook wel een gouden huwelijk genoemd. Het werd een lange dag en uiteraard een mooi moment om haar eens goed te testen.

Laten we eens beginnen met de swatch:

Hema beloofd dat deze liquid tot wel 8 uur lang blijft zitten. Behoorlijke belofte vind ik zelf. Ik was dan ook erg benieuwd of dit ook echt waar was.

Ik bracht de lipstick rond 10.30 uur aan. Om de lipstick goed te peilen, keek ik regelmatig op het toilet in de spiegel. En rond 17.00 uur zat de kleur er nog steeds perfect op! Toen ik rond een uur of 19.00 uur ging kijken na wat gegeten te hebben, merkte ik wel dan op mijn onderlip in de hoeken de kleur wel wat verdwenen was. Maar he, we waren bijna 9!! uur verder en de kleur zat nog steeds als een huis.

Helaas geen foto kunnen maken van het eindresultaat. Te donker en mijn telefoon is zo goed als overleden ( had Jan’s telefoon niet bij ).

Is deze B.A.E de prijs van € 5.50 waard?

Jazeker! Ik moet zeggen dat ik echt impressed was van deze liquid! Ik denk dat ik toch maar eens naar de hema toe ga om de andere kleuren te swatchen, want ik ben toch wel fan geworden 😍

18 gedachten over “Liquid lipstick van de HEMA?

  1. Klinkt als een fijn product, heel vroeger had Hema ook een matte lipstick die ik regelmatig gebruikte, hij lijkt een beetje op dit product! Dus misschien toch weer een keer testen.

  2. Hmm goede review. Ik heb Pop Diva van deze lijn, maar was een beetje achter in mijn laatje beland. Toch maar weer eens erbij pakken dan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.