Love the peanut butter

Love the peanut butter

Ik ben gek op pindakaas, klaar, kunnen we niet omheen. Ik ben dan nog net niet zo’n gek die een lepel de pot in stopt en aan de gang gaat, nee wel netjes op plakje komkommer of stuk bleekselderij.  Op brood natuurlijk ook super heerlijk maar ik eet geen brood dus word lastig dan.

De nieuwe pindakaas bij de appie in verschillende smaken. En wat een rare smaken zag ik voorbij komen….iets met chili en met chocolade en kokos….?? Oh en karamel zeezout zag ik ook maar ik heb gewoon even de keiharde crunchie meegenomen om te proberen. Ik heb altijd die van calve met stukjes noot erin maar van een gewoon huismerk vind ik ze ook super lekker!

Maar deze he….och mensen..ik baalde als een stekker dat ik paar een potje gekocht had hahha en rent dus al snel terug naar de winkel om een voorraad in te slaan!! Echt geniaal lekker deze!!

Kennen jullie deze pindakaas?

En toch ben ik wel nieuwsgierig naar de andere smaken dus ik ga mij er toch aan wagen. Ik weet wel dat pindakaas en choco goed samen gaan maar over die met chili erin ben ik toch wel een beetje huiverig 😉

Als jullie de andere smaken hebben geprobeerd….wat vond ervan en wat raad je mij aan?

Nu ik dit zit te tiepen krijg ik dus gelijk weer trek om die kast open te trekken en iets met die pindakaas te gaan eten haha.

Nee het is een aanrader en ben benieuwd wat jullie van deze smaak vinden als je hem al geprobeerd hebt 😉

5 gedachten over “Love the peanut butter

  1. Die caramel vind ik net zo lekker als de crunchy. Kokos lust ik niet en Chili trekt mij niet.

  2. Mmm…klinkt wel erg lekker. En pindakaas met kokos lijkt me ook wel wat. Ik kom bijna nooit bij de appie, maar misschien toch maar eens voor om fietsen.
    Eet smakelijk! 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.