Lunchen met mijn dochters

Lunchen met mijn dochters

Voor vele is buiten de deur lunchen een normaal iets, voor ons niet, net zoals uit eten gaan…. maar dat is veranderd :D. ik heb de stoute schoenen aangetrokken en het gewoon gedaan, wel rach proof gehouden maar dat boeide de meiden totaal niet. Hier in het winkelcentrum is onze bakker en slager compleet verbouwd en bij de bakker zit nu een lunchroom, een bakkerscafe is het nu, zolang we hier wonen komen wij er al dus kennen de mensen ook daar en hebben wij leuk contact mee. Het nieuwe bakkerscafe ziet er gewoon TE gezellie uit omdat niet een keer wat te drinken of te eten hihi maarja ik en eten….is geen combi en dan niet omdat ik niet wil en durf te eten nee omdat als ik wat eet het na 5 minuten eruit ligt dus geen optie. Maar goed ik stelde voor aan de meiden om een x daar te gaan lunchen met ze en dat vonden ze een super idee :D. Afgelopen maandag ging ik met niomi lunchen, ze kwam uit school naar het winkelcentrum en ik had al lekkere croissantjes besteld voor haar en voor beide een kop verse munt thee en och kind heeft genoten ervan en mama ook :D.
Vandaag ging ik met rashel lunchen en ook die had er zoon zin in dat ze heel snel naar huis is gekomen van school hihih, we zijn toen gelijk weg gegaan. We bestelde 2 croissantjes en ook een kop munt thee hihi, je kan ook verse broodjes laten smeren maar ze wilde een croissant hihi maar mam neem je ook een hapje dan?? ja mama neemt een hapje ;), ook met Ras heb ik zitten genieten en we gaan dit gewoon 1x per 2 weken doen ๐Ÿ˜€

Meiden zijn trots op mama en ik op mij zelf ๐Ÿ˜‰

11 gedachten over “Lunchen met mijn dochters

 1. Knapzak!! Echt, je lijkt me zo’n ontzettend leuke en lieve vrouw ! Ik hoop zo dat je lichaam het op Een gegeven moment wel verdraagt om voeding op te nemen. Zou dit lichamelijk nog mogelijk kunnen zijn? Wat fijn voor je dochters, zo’n gezellig moeder/dochter uitje ! Dikke kus voor jou vrouw!!!!

  1. dank je wel chantalle!! en ja daar kan niemand mij antwoord op geven op de vraag die je stelt of het lichaam ooit alles weer normaal oppakt ….. we doen er alles aan iig maar tot nu toe nog zonder resultaat helaas.
   xx

 2. Och????.. Dat is heel erg. Is het dan nog mogelijk dat je lichaam toch nog wat voedingstoffen opneemt?.. Anders kan je toch niet overleven, Rachel????…… Ik zie je vaak zo lekker vis eten. Daar geniet je van. En 5 minuten later gaat het eruit. Das gewoon klote.
  Wilde dat het anders was voor jou.

  Liefs,
  Kitty????

  1. nope en daarom heeft het lichaam het ook zwaar omdat het niks opneemt, ik eet idd heel veel vis in de hoop dat er iets blijft hangen kwa voedingsstoffen net zoals de ladingen nutri flesjes. en thnx meis xx

 3. Ahhhhh, wat leuk voor je dochters! Goed zeg dat je deze stap hebt gezet. En zelfs een stukje mee eet hihi……. Je hebt toch ook voeding wat wel blijft zitten Rachel? Of komt echt alles wat je eet eruit…. Dat is echt rot. Voel met je mee hoor. Maar voor nu heb je deze gezellige uitjes in THE pocket! Chapeau!

  Liefs,
  Kitty

  1. nee helaas niks van mijn voeding blijft zitten zo ook niet de nutri flesjes. en ja deze gezellige uitjes houden wij er zeker in ๐Ÿ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.