Lunchen op school

Lunchen op school

Er werd aan mijn moeder gevraagd wat wij lunchen op school.

Ik vond dat wel leuk en zei gelijk dat ik daar wel een blogpost over wilde maken. Niet dat het zo spectaculair is wat wij lunchen maar toch. Mensen denken omdat mijn moeder een bepaald eetpatroon heeft dat wij daar ook in mee doen maar dat is dus niet zo. Ze mag geen koolhydraten maar wij wel en daar genieten wij ook nog lekker van 😀

Nou daar komt die, ik neem altijd drie broodjes mee met beleg of pindakaas. En een keer in de week maakt mama voor mij een pastasalade, die bestaat uit fusili pasta, feta, olijfolie, pesto, snoep tomaatjes, komkommer en pesto. Ik vind dat dus heerlijk en kijk daar elke week naar uit. Voor tussendoor heb ik iets van rauwkost of een koek. Heel soms fruit, maar dat gebeurd niet vaak, en al het fruit is dan zijn het frambozen.

Wat eten jullie tijdens de lunch?

Ik haal vrijwel nooit wat op school, mits het dinsdag is en ik geld bij mij heb dan haal ik een broodje gezond op school, maar ook dat kan jezelf ook lekker maken dus het gebeurd niet vaak.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en een fijn weekend!!

2 gedachten over “Lunchen op school

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.