M.A.C Cosmetics breidt Powder Kiss en Pro Longwear Paint Pot collecties uit

M.A.C Cosmetics breidt Powder Kiss en Pro Longwear Paint Pot collecties uit

Een van mijn fave brands breidt de collectie weer eens uit! Oftewel M.A.C. voegt weer een hoop toppers toe aan het assortiment! Lees je mee?

POWDER KISS – MATTE REINVENTED 

Tegenpolen trekken elkaar aan. Het verhaal van mat ontmoet vocht, poeder ontmoet vloeistof en soft-focus ontmoet high-impact, klassieke Powder Kiss ontmoet nu gedurfde nieuwe tinten om onverwachte combinaties en multidimensionale wendingen te creëren.

Speel met de dualiteit van gedurfd en zacht, donker en licht, wazig en gepolijst met een lovestruck reeks van acht uur durende, gewichtloze comfortkleuren in Powder Kiss Lipstick, Powder Kiss Liquid Lipcolour en Powder Kiss Eye Shadow.

POWDER KISS LIPSTICK
Suggested Retail Price: € 20,00
POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR
Suggested Retail Price: € 24,50
POWDER KISS EYE SHADOW (SINGLE)
Suggested Retail Price: € 19,00
POWDER KISS EYE SHADOW (PRO PALETTE REFILLS)
Suggested Retail Price: € 14,00 

Beschikbaar vanaf 21 februari bij geselecteerde M.A.C-locaties / online en op maccosmetics.nl

DESIGN YOUR EYES, PRIME AND PAINT LIKE A PRO! 

Design your eyes!

Prime and paint like a pro met onze best verkochte Pro Longwear Paint Pot – nu verkrijgbaar in een volledig spectrum van 24 crème-tot-poeder oogkleuren.

Pro Longwear Paint Pot is een sterk gepigmenteerde, langhoudende, mengbare oogprimer en / of crèmekleurige oogschaduw en blijft romig en droogt tot een intense, levendige finish die 24 uur aanhoudt. De innovatieve, tweede huidachtige formule past soepel over de oogleden om een ​​naadloze, opbouwbare dekking te creëren zonder er zwaar of cakeachtig uit te zien. De superieure kleurzuiverheid blijft waar en zal niet strepen of kreuken. Bovendien kan het worden gemengd met andere producten zoals M • A • C schaduwen en voeringen.

It’s artistry made easy!

PRO LONGWEAR PAINT POT
Suggested Retail Price: € 23,00
EYE BRUSHES
Suggested Retail Price: Up to € 27,00

Beschikbaar vanaf 21 februari bij geselecteerde M.A.C-locaties / online en op maccosmetics.nl

10 gedachten over “M.A.C Cosmetics breidt Powder Kiss en Pro Longwear Paint Pot collecties uit

  1. Ik draag eigenlijk nooit lipstick, eigenlijk omdat het er altijd binnen no time af is… Vind het wel he mooi staan, dus misschien toch maar eens gaan kijken naar een goede lipstick!

  2. Ik ben totaal niet bekend met dit merk, maar gebruik dan ook heel weinig make up. Toevallig zag ik vanochtend een filmpje waarin deze producten ook werden aangeprijsd en dat zag er wel erg mooi uit.

  3. ik ben echt zo een fan van de make-up van Mac toen ik vroeger modellenwerk deed werkte ik daar heel veel mee. Tegenwoordig draag ik niet vaak meer make-up maar als ik weer eens nieuwe ga kopen ga ik voor mac

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.