M.A.C Cosmetics lanceert bloemige lente collectie

M.A.C Cosmetics lanceert bloemige lente collectie

Wordt één met de bloemen!

Vier samen met M.A.C. deze lente de ontknoping van de kersenbloesem met een prachtige collectie, die de geur en kleur van het seizoen symboliseert!

M∙A∙C Petal Power kanaliseert de vluchtige, en intens bewegende, beauty van de bloesems met een line-up die onder andere de bekende Fix+ bevat in een limited edition geur, een in roze gedompte brush en volumizing gloss bevat.

Drie tinten die passen bij elke huidskleur, Plenty of Pout Plumping Lip Gloss, komen speciaal voor deze collectie terug om een mooie volle lip te creëren met een mooie balmy shine!

Een verkwikkend gembercomplex met een koelende sensatie boost de lippen direct, terwijl de olie de lippen hydrateren en ze egaal maakt.

Omarm een spectrum aan roze beauty, welke reflecteert aan de kersenbloesems wereldwijd.

“Deze collectie biedt iedereen de kans om de juiste roze tint te vinden die werkt voor jouw huidskleur en persoonlijkheid, terwijl je tegelijkertijd kan genieten van de speciale verpakking.”

Regan Rabanal, APAC Senior Manager of Makeup Artistry, Hongkong.

Alle producten worden geleverd in een speciale editie, roze metalen verpakking, met doorzichtige, met kersenbloesem bedrukte buitenverpakkingen.

10 gedachten over “M.A.C Cosmetics lanceert bloemige lente collectie

  1. Wat een prachtige foto om de collectie te presenteren van M.A.C. En ik hou heel erg van roze blush en oogschaduw. Niiiice!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.