Maak je eigen beauty advent kalender

Maak je eigen beauty advent kalenderHerst is coming! En dat betekend ook dat December ook weer in aantocht is! Ik kijk er naar uit, want de Adventkalenders komen er dan ook weer aan!

Ik ga proberen zoveel mogelijk kalenders te delen met jullie! Vandaag trap ik dan ook af met de leuke DIY van CATRICE 😀

Een glimmende highlighter op dag één, een spannende glitter nagellak de dag later en vervolgens een Kerstachtige rode lipstick – een droom voor alle make-up liefhebbers die dol zijn op kleine cadeautjes voor de feestdagen! Deze droom komt uit met de gelimiteerde en populaire CATRICE Advent Calendar #DIY.

Net als het afgelopen jaar brengt de adventskalender weer 24 beautyverrassingen in hun originele formaat; sommige presentjes zijn uniek en voorbehouden aan de feestelijke DIY box. Dankzij de vrolijk vormgegeven papieren doosjes en stickertjes zijn er eindeloze mogelijkheden om de adventskalender een persoonlijk tintje te geven. Als je wilt, kun je zelfs nog een lief berichtje aan elk product toevoegen. Een fantastisch cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of…. jezelf!

De Advent Calendar #DIY is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Merry Christmas – by CATRICE!

Adviesprijs € 34,99

reactie's

reactie's

2 gedachten over “Maak je eigen beauty advent kalender

  1. Leuk, ik vind advent kalenders altijd zo leuk, maar gewoon nog nooit een gehad, misschien gewoon mezelf eens verwennen 🙂 dit jaar

  2. Hij ziet er leuk uit. Ik vind het bijzonder dat je nu ook dit type adventkalender hebt. ik kende alleen de versie met de chocolatjes : )

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: