Maaltijden van Hello Fresh

Maaltijden van Hello Fresh

Zo menig lezer zit op dit artikel te wachten van mij hahah. Leuk!

Maar waarom dan zou je denken …(als je mij nog niet zolang volgt of niet kent). Nou Hello Fresh en ik ….tja hoe moet ik het formulieren.

Ik ben er niet tegen maar ook geen voorstander van en dat had ik al laten weten bij artikelen en vlogs van andere ;).
Het is natuurlijke en super makkelijk en snel concept, en zeker als je druk bent hoor ik een hoop mensen zeggen.
Ik ga je daarom eerst laten weten wat ik van de maaltijden vond en daarna doe ik de rest van mijn verhaal oke πŸ˜€

Wij begonnen met een bami!!

Het is niet de bami die wij gewend zijn hier maar even eerlijk hoor mensen hij was goed te doen πŸ˜€ lekker gekruid en de kip was helemaal het toppunt! Ik heb dit samen met Roon gegeten en jullie weten dat hij een jankerd is met eten maar ook hij vond het goed te doen!!

De tweede dag aten Niomi en ik zoete bataat puree met snijboontjes en duitse biefstuk.

Niomi is ook zeker geen makkelijke eter en die ging al gelijk uit haar dak van wat is dat oranje mam hahah, ik uitgelegd en ze vond het lekker!! En Rashel heeft het ook geproefd en zelfs die vond het lekker dus dat kunnen wij vaker maken πŸ˜€

De derde en tevens laatste maaltijd van Hello Fresh was spaanse rijst met garnalen. Roon en ik hebben dit samen gegeten.

Ik moet eerlijk zijn en dat ben ik dan ook zeker….Het was lekker, maar, ja er komt een maar aan maar dat is echt persoonlijk, het is gewoon niet mijn ding ;). De garnalen wel, maar de rijst vond ik naar mijn mening niet voor herhaling vatbaar. Maar nogmaals het was zeker niet vies!! Roon vond het ook lekker en was ook meer weg van de garnalen. Komt gewoon omdat wij dit nooit eten ;).

Mijn conclusie, Hello Fresh, de maaltijden zijn lekker!!!

Er zijn een tal van maaltijdboxen beschikbaar, dus er is keus genoeg.Β  Wij kozen voor deze gerechten omdat ik ook een beetje rekening moest houden met wat de rest hier lust.

Maar nu mijn mening:
Ja het is lekker en ja het is makkelijk maar het is en blijft duur vind ik. Ga er maar even voor zitten voor wat ik je nu ga vertellen. Ik kreeg de box op basis van 5 personen….5 personen en wij konden per gerecht er maar met zijn twee van eten. Geen doen dus als er een heel gezin mee van eet want dan hebben wij het dubbele nodig. De hoeveelheden zijn gewoon minimaal en die zouden wel meer mogen van mij ;). En dat geld natuurlijk niet voor iedereen, want ik heb ook al van mensen gehoord dat het weer voor hun teveel is, dus ja word en is een beetje lastig.

En dan de kosten, ik vind het prijzig. Als ik uit reken wat ik zou betalen voor deze maaltijden en vergelijk met mijn boodschappen, ben ik met mijn boodschappen goedkoper uit. Dat is mijn mening he!!

Jullie kunnen de box wel zelf uit proberen met dezeΒ 50% actiecode. Ik zeg ja probeer het een keer, want als ik zeg dat het lekker is dan is dat het ook! En omdat je nu toch korting krijgt is het alleen maar een keer leuk om te doen toch πŸ˜€

Ja ik ben blij dat ik het een keer heb geprobeerd!

Dit is een gesponsord artikel en heb de producten gratis gekregen

4 gedachten over “Maaltijden van Hello Fresh

  1. Eerlijke review.Ik heb hem ook alleen maar geprobeerd omdat ik 60% kreeg maar hier dus idd te veel.
    Daarbij vind ik het ook te prijzig.
    Geef mij appie bezorger maar en dagelijks vers brood en beleg.Kom daar voordeliger mee uit.Wel leuk dat we via hello fresh eens wat anders aten

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.