Mama haar tattoo staat!

Mama haar tattoo staat!

Disclaimer:
Wegens omstandigheden heeft mama geen vlog ge upload zoals zei dat elke woensdag doet. Er is niks met mama zelf gelukkig maar we hebben niet zulk leuk nieuws gehad en mama haar hoofd niet bij een vlog is nu op dit moment ;). Ze gaat de vlog vrijdag online zetten.

Maar goed terug naar de orde van de dag! Mama haar tattoo staat eindelijk. Een tattoo waar ik al heel lang mee bezig ben en voor aan het sparen was. Een zo goed als anderhalf jaar verder staat hij er. Hij zou op 19 februari gezet worden maar toen zat alles op slot :(. Dat is de dag dat mijn oma jarig was en dus een mooie dag om de tattoo ter ere van mijn mams te laten zetten. Helaas….Dus een nieuwe afspraak werd gemaakt en vorige week was het zover. Het is een aansluiting op de tattoo van mijn vader die ik liet zetten.

Ook liet ik een hartje achter mijn oor zetten die mijn mams ook heeft. Rashel en zus Linda hebben deze ook maar dan aan de linkerkant en wij aan de rechterkant. Dit omdat mijn moeder geen plek had aan de linkerkant haha, daar stond al een tattoo. Maar laten we beginnen met mams haar tattoo. Zoals jullie weten is mijn mama ziek. En we willen alles maar dan ook alles eruit halen wat erin zit en daarom ook deze tattoo. Eentje die speciaal voor haar is met een klok waar de tijd op 19.10 staat. Dat is haar geboorte tijd. Een eer aan mijn mams die ik nog heel heel lang bij mij wil hebben. Ze waardeert dit enorm en vind het prachtig en heeft haar tranen weg staan slikken want huilen wilde ze niet. Drie en een half uur zonder verdoving heb ik gezellig bij Chris van Tattoo Martin in de stoel gezeten. Chris dank je wel!!

Hij was hier net een paar uur geleden gezet, lekker dik en rood dus nog haha. Ik zal over een paar weken even een update geven als hij genenezen is ;).

En dan het hartje…die alles compleet maakten… Links ben ik en rechts is mams <3

Je snapt dat ik met dit alles super blij ben. En mama natuurlijk ook. Ik hoop dat ik ze er veel plezier van heeft.

Ondertussen heb ik mijn volgende tattoo al weer in de planning! Nu even een afspraakje maken en dan weer door!

Hebben jullie een tattoo voor iemand die je dierbaar is?

21 gedachten over “Mama haar tattoo staat!

 1. Wat mooi! Ik vraag altijd naar het verhaal achter een tattoo. Dat levert vaak bijzondere gesprekken op.

 2. dat is wel een levenslang aandenken inderdaad, zelf zou ik nooit voor een tattoo kiezen maar dat is natuurlijk persoonlijk 🙂

 3. Mooi!
  Zelf heb ik een tattoo ter ere van mijn overleden partner.
  Als mijn hele fertiliteitstraject achter de rug is, wil ik er een voor mijn kindjes laten zetten. Dat zijn nu al 3 sterrenkindjes, maar ik hoop uiteraard dat er ook een echt wondertje plaats in kan en mag krijgen…

 4. Ik henzelf geen tattoo
  En heb er niks mee
  Maar vind het bij andere wel mooi
  Ik hoop dat het nieuws geen erge narigheid is

 5. Wat een prachtige tattoos! Heel mooi. En oh nee, ik hoop dat het slechte nieuws meeviel?

 6. Hoewel ik zelf totaal niks met tatoeages heb, vind ik het juist mooi dat elke tatoeage bij jullie een bijzondere betekenis heeft.

 7. Wat mooi. Zelf heb ik er geen maar als ik moet kiezen zou ik de naam van mijn zoontje laten zetten

 8. aha ! tatoes zitten in de familie, prachtig en ontroeren het verhaal achter het hartje

 9. Wat mooi Niomi en wat een speciale betekenis achter de tattoo. Mooi ook het hartje die jullie allemaal hebben. Sterkte met alles voor jullie.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.