Mams jarig, kind nerveus en ik….

Mams jarig, kind nerveus en ik….

Pfff het zit me afgelopen week al niet mee en daar komen alle fijne brandende factoren bovenop #joeppieeeee. Vandaag is mijn mams jarig…. mamsepams gefeliciteerd daarboven.. heb aan je gedacht…heb naar die tompoes zitten turen vanmiddag maar niet genomen….neem jij maar een glas bocht daarboven en leo een pilsje en vieren jullie maar verder…ik ben niet in de party-mood, sorry.

Vandaag had ik er ook een serieus nerveus kippie bij hihi, wel te verstaan onze drol Rashel. Die tut was zo nerveus want ze zou vandaag een wen ochtendje hebben op haar nieuwe school 😀 en al die stress was voor niks want ze heeft het reuze naar haar zin gehad 😀

En ik…ik loop ff als een kip zonder kop rond geloof ik. Maak me zorgen want…morgen weer bloedprikken, afgelopen maandag antibiotica gehad en na 1 pil was het al game set and no match 🙁 dus acuut stoppen. Morgen dus weer prikken en kijken waar het kalium op staat en hoe de onstekingswaarden zijn, zijn die nog hoog dan word het ziekenhuis opname en kijken of ze me daar kunnen behandelen met een brouwseltje. Dat is niet iets waar ik op zit te wachten zo voor de vakantie!! Rashel gaat vrijdag uitdelen en wilde cupcakes bakken…uhh ja hoe als ik er niet ben? en hoe moet dat volgende week als ik er niet ben? pfffff stress stress en nog eens stress.

Heb een beetje afleiding maar daar komt later een logje over maar dat neemt niet mijn zieke  lichaam weg helaas.

3 gedachten over “Mams jarig, kind nerveus en ik….

  1. Och wijffie toch wat baal ik toch dat ik niet dichterbij woon, had je met alle liefde ergens mee willen helpen. Hopelijk zijn ze morgen tevreden over de waardes en kan een opname voorkomen worden. Knuffel

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.