Man of the match!!

Man of the match!!

Hey!! Ik heb weer wat leuks mee gemaakt mensen en dat wil ik graag met jullie delen!! Het is natuurlijk al uitgebreid voorbij gekomen op social media maar hey ik vind leuk om even te vertellen!

De mensen die hier vaker komen lezen weten nu wel dat ik gek ben op ijshockey, en nee niet om zelf te spelen maar om naar de wedstrijden te gaan. Mijn moeder en de kant van haar moeder is zowat opgegroeid op het ijs dus het zal wel in het bloed zitten hahah. Zelf schaatsen vind ik natuurlijk ook onwijs leuk maar om nu op ijshockey te gaan…..tja zeg nooit nooit he!

Maar goed je kan je dus opgeven voor “man of the match”. Wat houd dat nou in dan vraag je je af. Nou Man of the match is gewoon dat als de jongens winnen jij een kadootje voor ze hebt en dat dan op het ijs mag overhandigen (je mag namelijk als publiek niet het ijs op!!). Als het man of the match is mag dat dus wel en dan mag je met de gekozen man of te match op de foto en daarna (krijg weer kippenvel!!) rijden de spelers als een deken om je heen en word er een hele groeps foto gemaakt! Nou mensen hoe gaaf is dat voor iemand die helemaal leip is van ijshockey :D. Ik ben nu al naar tig wedstrijden geweest, soms met mama maar ik ben altijd onder begeleiding van mijn mama haar jeugdvriendin Linda, mijn surrogaat moeder haha. Maar mijn zus en mijn zwager gaan ook regelmatig mee en mijn nicht Debber en neef Xando, lekkere la familia bende dus maar zo gezellig!!

Het seizoen is bijna afgelopen en je kan je voorstellen dat het verschrikkelijk afkicken word voor mij! In Oktober beginnen ze weer en dan zit ik natuurlijk weer mee te gillen “come on the hague!”

En mijn droom is dat mijn mams dan weer lekker mee kan en de hele wedstrijd mee kan blijven bléren hihih, go mom!!

Vinden jullie ijshockey leuk?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.